Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Tragédia festivalu „Pohoda“ [...]

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Voľná jazda
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
m.s.
štamgast fóra
štamgast fóra

Na fóre od: 11. 8. 2008
Príspevkov: 144

Reputácia: 333.3
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: streda, 29. júla 2009, 18:35    Téma: Tragédia festivalu „Pohoda“ [...] Odpovedať s citátom

[...] jednou z manifestácií skazenosti dnešnej doby sa stali letné hudobné festivaly. [...]
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006
Príspevkov: 760
Reputácia: 1251.5
Hlasovania: 9

PríspevokZaslané: štvrtok, 30. júla 2009, 11:39    Téma: Odpovedať s citátom

Z vášho príspevku zostala zachovaná hlavná myšlienka, ak si želáte, umiestnite link k vášmu článku a možno sa tu rozprúdi diskusia o vašich kontroverzných výrokoch. Ako sme vám spomenuliviackrát, tieto webstránky sú primárne diskusným fórom a nie vaším publikačným orgánom. Cool Srdečná vďaka za porozumenie!
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk

Upravil(a) Admin – štvrtok, 27. augusta 2009, 14:21 (1 raz opravený text)
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
m.s.
štamgast fóra
štamgast fóra

PríspevokZaslané: pondelok, 10. augusta 2009, 18:44    Téma: Odpovedať s citátom

Skaza festivalu Pohoda – odpoveď na reakcie čitateľov

Prednedávnom so zverejnil na článok, ktorým som sa snažil odkryť pozadie tragédie v Trenčíne, čo vyvolalo mnoho búrlivých nesúhlasných reakcií čitateľov. Na dve z nich budem odpovedať v nasledovnom texte.

Viac sa dozviete na:

http://smilan.bloger.cz/_/Skaza-festivalu-Pohoda-odpoved-na-reakcie-citateov
Návrat hore
NO_REMORSE
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 8. 2006
Príspevkov: 59
Reputácia: 286.8
Hlasovania: 2

PríspevokZaslané: štvrtok, 27. augusta 2009, 11:39    Téma: Odpovedať s citátom

Myslím, že najlepšie by bolo zmazať všetky príspevky tohto pána, hádam nechcete aby sa tu šírili sektárske nezmysly.

Okrem toho, že mám pochybnosti o tom, či tento človek bol vôbec na Pohode si myslím, že "vyššia inteligencia", ktorá údajne strhala stan plný ľudí, kvôli ich skazenosti, je absolútne zvrhlá a vonkoncom nie spravodlivá. Preto si myslím, že názor pána Šupu na túto problematiku je výsostne nekompetentý, lebo očividne netuší o čo ide na festivaloch, minimálne na Pohode.
A ak skutočne existuje nejaká vyššia inteligencia ktorá sa ľuďom "odmeňuje" tak to je neskutočné vydieranie, otrasná pomsytchtivosť, ak zomierajú pritom mladí nevinní ľudia.

Šupa, ste zlý zlý zlý. Robí sa mi z Vás nevoľno.. ktovie čo by ste hovorili, keby sa niečo také stalo Vám, alebo Vašej rodine. Najlepšie každopádne bude, ak sa odizolujete od spoločnosti, myslím že tu potom bude menej fúkať.

Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

PríspevokZaslané: štvrtok, 27. augusta 2009, 11:44    Téma: Odpovedať s citátom

NO_REMORSE napísal(a):
Myslím, že najlepšie by bolo zmazať všetky príspevky tohto pána, hádam nechcete aby sa tu šírili sektárske nezmysly.

Ide o to, že ja tie príspevky nečítam, len ich zbežne preletím okom, či tam nie je niečo naozaj nevhodné. Tento článok o festivale sa mi zdal byť už podľa jeho titulku nevhodný, preto bol vymazaný. Ale ak by niekto vedel jasne poukázať na „sektárske“ pasáže v týchto článkoch, tak by tu neboli ani iné články. Žiadne sektárstvo webstránky našej školy samozrejme nemôžu a nebudú podporovať. A to je jedno, kto by také veci chcel zverejňovať, osobne proti tomuto pánovi nič nemám a nepoznám ho, ale sektárstvo jednoducho na tieto webstránky nepatrí.

Slovensko / Slovakia
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
NO_REMORSE
adept(ka) fóra
adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 8. 2006
Príspevkov: 59
Reputácia: 286.8
Hlasovania: 2

PríspevokZaslané: štvrtok, 27. augusta 2009, 12:05    Téma: Odpovedať s citátom

Tak, ono je všeobecne známe, že je členom sekty Vo svetle pravdy, či niečo na ten štýl. A ide o to, že svoje psychopatické články kopíruje na všetky možné aj nemožné fóra a vskutku, dosť ma nahnevalo, že idem po dlhej dobe na fórum mojej bývalej školy a nájdem tu tento odpad. Takže, ak fakt chcete trpieť človeka, ktorý má akože návod na život a podáva ho ako stroj .. pre mňa za mňa. Už sem asi ani nepáchnem...
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

PríspevokZaslané: štvrtok, 27. augusta 2009, 13:44    Téma: Odpovedať s citátom

Sekta Vo svetle pravdy, to myslím nie, na to sme tu mali iného prispievateľa, volal sa tuším Skywalker, ale už sa zopár rokov neprihlásil k slovu. Cool

Neviem, čo myslíš pod „trpieť človeka“, ale ja som na rozdiel od teba zažil komunistický režim, ktorý sa vyžíval v cenzurovaní a vo svojvoľnom zakazovaní hocičoho, čo sa mu len trochu nepáčilo. Napríklad náboženstvo. Takže nechcem byť ako komunisti. Na druhej strane som už pána publicistu opakovane (minimálne trikrát) upozornil, že tieto stránky sú diskusné fórum, nemá to byť archív jeho ani nikoho iného esejí. Takže verím, že to bude aj sám rešpektovať. Ďalej, samozrejme, nemôžeme dovoliť, aby sa toto diskusné fórum zneužívalo na šírenie škodlivých myšlienok, nech by boli akéhokoľvek druhu. Ale tiež treba rozlišovať medzi tým, čo je škodlivé a čo sa mi subjektívne nepáči.

Ak pošleš nejaké konkrétne citáty výrokov, ktoré podľa teba rozhodne nesmú byť zverejnené na našich webstránkach, radi sa na tie príspevky pozrieme podrobnejšie. A je výborné, že si autorovi v niektorých témach začala oponovať, práve na to má slúžiť diskusné fórum. Ale priznám sa, že do podrobnosti tieto škriepky nesledujem, takže iba prosíme každého návštevníka tohto diskusného fóra: ak zbadáte niečo konkrétne, čo by podľa vás rozhodne nemalo mať miesto na týchto webstránkach, prosím pošlite konkrétny link a citát na adresu admin@vdp.sk, pozrieme sa na to a neprijateľné veci pohotovo vymažeme. Cool

Slovensko / Slovakia
Návrat hore
m.s.
štamgast fóra
štamgast fóra

PríspevokZaslané: nedeľa, 31. januára 2010, 12:54    Téma: Poznáme príčiny tragédie na Haiti! Odpovedať s citátom

Poznáme príčiny tragédie na Haiti!

Tragickým následkom zemetrasenia na Haiti sa mohlo predísť, keby ľudstvo poznalo skutočné, hlboké, vnútorné, duchovné príčiny katastrof podobného druhu. Tie príčiny sú dvojakého druhu.

Viac sa dozviete na:
http://smilan.bloger.cz/Odkryvanie-skutocnych-suvislosti/Pozname-priciny-tragedie-na-Haiti
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Voľná jazda Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit