| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
VaDnA elév(ka) fóra

Na fóre od: 21. 6. 2008 Príspevkov: 2
Reputácia: 2  
|
Zaslané: sobota, 21. júna 2008, 20:27 Téma: :) |
|
|
Ahoj chcela by som sa spýtat ako tu v škole funguje ? myslím tým či sú tu dobré kolektívy a taak x) p.učitľky ... a ešte ohladom oblečenia už som niečo o tom čitala ale to ako vážne nebudem moct nosit ramienkové trička a nebudem moct mat odhalENE bedrá ? ... ja viem že táto škola je cirkevná ale príde mi prehnane kontrolovat co si obliekam... škola je o učeni a nie o výzore,do kostola chápem ale do školy no ja nvm .. Hm  |
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: nedeľa, 29. júna 2008, 12:44 Téma: |
|
|
o obliekanie sa neboj, vobec to nieje take prisne, ako to v jednej teme tohto fora vyzera.
Inak je to skola dobra, a dufam, ze budes spokojna. Kolektivy na gymnaziu su ovela lepsie ako na zakladke a aj ucitelia su celkom v pohode  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 29. júna 2008, 22:21 Téma: |
|
|
Aha ... to som rada ... a po až neskor som si uvedomila ako som to napísala viznelo to trochu divne...ako keby som bola neaka pipenka s tymi bedrami,...len chcem povedat ze som to myslela v tom style ak by mi trosku trcali kedze nosim kratsie tricka mimochodom dakujem a odpoved ... pekny den resp.uz noc prajem xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
|