|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
hosť fóra
|
Zaslané: sobota, 12. apríla 2008, 17:00 Téma: |
|
|
Jak je mozne, ze sa na vasu skolu hlasi tak malo ziakov? Gymnazia su totiz najziadanejsie u ziakov 9. rocnikov. Mozno to par ludi odradilo kvoli tomu, ze sa nachadza v zozname poslednych, lebo je katolicka, alebo ziaci nemaju radi pritomnost nizsich rocnikov.
? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: sobota, 12. apríla 2008, 19:18 Téma: |
|
|
Spomenul(a) si tri dobré možné príčiny. Gymnázium založené v 21. storočí to má ťažšie než gymnáziá založené niekedy po druhej svetovej, kam rodičia posielajú deti už len „zo zotrvačnosti“. Ďalšia príčina by mohla byť, že sme ako jedno z posledných gymnázií v okolí v predošlých rokoch donkichotsky robili prísne prijímacie pohovory, takže sme si mohli vytvoriť imidž, že sa „tam dá ťažko dostať“. Minulý rok sme mali dosť uchádzačov na otvorenie dvoch tried, ale keďže boli prísne prijímačky, väčšina prihlásených ich neurobila a otvorila sa iba jedna trieda...  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Valentínka adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 6. 2007 Príspevkov: 57 Bydlisko: pri indiánoch Reputácia: 196.7   Hlasovania: 1
|
Zaslané: sobota, 12. apríla 2008, 19:22 Téma: |
|
|
Nooo...málo ako málo...nás bolo(som v I.GA)na začiatku roka 13...resp. 14 s externým Adamom...a teraz je nás 17 a to si myslíme, že nás je už veľa...
V každom prípade, keďže je vás tak málo, možno tiež budete jedna trieda ako my... A fakt to nieje také hrozné, keď sú v triede len 13
Pozdravujem všetkýýých z triedy
Btw...chodím k nám do školy 10.rok a myslím, že je tu super, takže netreba pozerať na to, či sme katolícka škola alebo nie a koľko sa tu hlási žiakov... _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 13. apríla 2008, 11:24 Téma: |
|
|
| Valentínka napísal(a): | | Btw...chodím k nám do školy 10.rok a myslím, že je tu super, takže netreba pozerať na to, či sme katolícka škola alebo nie a koľko sa tu hlási žiakov... |
No ved, ja nato moc nepozeram, je mi jedno, ze ste katolicka skola. Ale zaujimalo ma len to, ci sa mam pripravovat na prijimacky, ci vobec budu. Otazka bola zodpovedana, prijimacky nebudu. Takze navrhujem lock... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: nedeľa, 13. apríla 2008, 11:37 Téma: |
|
|
| hosť fóra napísal(a): | | je mi jedno, ze ste katolicka skola. |
To už je asi pre zmenu prehnané opačným smerom... z extrému do extrému... (Netreba byť fanaticky zapálený, ale totálna flegmatickosť tiež nie je ideálna.)
| hosť fóra napísal(a): | | Takze navrhujem lock... |
Netreba zamykať, téma sa „uzamkne“ aj sama, ak už nikto nepocíti potrebu vyjadriť sa k týmto otázkam.  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
Rogalov hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 13. apríla 2008, 19:00 Téma: |
|
|
| Admin napísal(a): | | hosť fóra napísal(a): | | je mi jedno, ze ste katolicka skola. |
To už je asi pre zmenu prehnané opačným smerom... z extrému do extrému... (Netreba byť fanaticky zapálený, ale totálna flegmatickosť tiež nie je ideálna.) |
Nie, nie. Ja som to tak nemyslel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mária Švantnerová riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006 Príspevkov: 133
Reputácia: 630.6   Hlasovania: 1
|
Zaslané: štvrtok, 17. apríla 2008, 9:00 Téma: |
|
|
| Valentínka napísal(a): | Nooo...málo ako málo...nás bolo(som v I.GA)na začiatku roka 13...resp. 14 s externým Adamom...a teraz je nás 17 a to si myslíme, že nás je už veľa...
V každom prípade, keďže je vás tak málo, možno tiež budete jedna trieda ako my... A fakt to nieje také hrozné, keď sú v triede len 13
Pozdravujem všetkýýých z triedy
Btw...chodím k nám do školy 10.rok a myslím, že je tu super, takže netreba pozerať na to, či sme katolícka škola alebo nie a koľko sa tu hlási žiakov... |
Ďakujem "Valentínka", som rada, že sa ti u nás v škole páči, lebo my, vaši učitelia sa snažíme s láskou o vás starať a nielen po stránke vzdelania. Vy, naši žiaci dosahujete veľmi dobré výsledky - svedčí o tom výsledok testovania deviatakov v tomto školskom roku, kde v matematike vysoko predstihli celoslovenský priemer a v slovenčine boli o 10% lepší ako celoslovenský priemer.
A to aj napriek tomu, že žiaci v cirkevných školských zariadeniach dostávajú od štátu o jednu tretinu financií menej ako žiaci v štátnych školských zariadeniach. A tieto financie idú z daní vašich rodičov, ktorí platia dane rovnako ako rodičia, ktorých deti chodia na štátne školy.
Preto sa my, ktorí sme vo vedení tejto školy, musíme dobre "obracať", aby sme zabezpečili chod školy.
Dôležité však je, že vás máme radi a každú situáciu, ktorú život v škole prinesie, aj nepríjemnú, sa snažíme riešiť spoločne s vami a vašimi rodičmi. _________________ riaditeľka Spojenej školy sv. Vincenta de Paul |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: štvrtok, 17. apríla 2008, 11:21 Téma: |
|
|
| Mikiy napísal(a): | | A kedy sa priblizne dozvieme, ci sme prijati bez skusok [...]? zverejnite to na stranke? |
Dnes, 17. apríla 2008, sme na našich webstránkach zverejnili zoznam prijatých na štúdium na 4-ročnom gymnáziu.
Zápis nových študentov sa koná budúci týždeň v utorok, 22. apríla 2008 od 13:00 do 16:00 v riaditeľni školy. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|