|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Čo najradšej počúvaš??? |
| Jazz |
|
0% |
[ 0 ] |
| Rap |
|
0% |
[ 0 ] |
| Hip-Hop |
|
10% |
[ 2 ] |
| Regge |
|
0% |
[ 0 ] |
| Country |
|
0% |
[ 0 ] |
| Metal |
|
25% |
[ 5 ] |
| Rock |
|
45% |
[ 9 ] |
| Punk |
|
5% |
[ 1 ] |
| Pop |
|
5% |
[ 1 ] |
| Classic |
|
0% |
[ 0 ] |
| Folk |
|
5% |
[ 1 ] |
| Instrumental |
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Celkovo hlasov : 20 |
|
| Autor |
Príspevok |
MorituriTeSalutant elév(ka) fóra

Na fóre od: 27. 4. 2007 Príspevkov: 1 Bydlisko: podchod na trnavskom myte:) Reputácia: 2.1   Hlasovania: 1
|
Zaslané: sobota, 28. apríla 2007, 20:20 Téma: tak diskutujme.. |
|
|
sice nejsom od vas.. ale co sa tyka hudby.. thak o jakej hudbe? ja jen metal..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pigs/three diferent ones/ adept(ka) fóra

Na fóre od: 10. 4. 2007 Príspevkov: 32 Bydlisko: The House Jack Build Reputácia: -0.3   Hlasovania: 3
|
Zaslané: pondelok, 30. apríla 2007, 14:02 Téma: |
|
|
ano pocuvam Metal ale blackmetal fakt nemusim za na par vinimiek. _________________ And if the dam breaks open many years too soon
And if there is no room upon the hill
And if your head explodes with dark forbodings too
I’ll see you on the dark side of the moon. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: utorok, 1. máj 2007, 20:09 Téma: |
|
|
teraz je uplne najsupr okrem METALLICI aj DRAGON FORCE faakt pecka..solo bezi celu skladbu....niekto to nemusi ani vnimat...ale ked prestane druha gitara..tak....take ani Metallica nema  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

Na fóre od: 10. 4. 2007 Príspevkov: 32 Bydlisko: The House Jack Build Reputácia: -0.3   Hlasovania: 3
|
Zaslané: piatok, 4. máj 2007, 15:30 Téma: |
|
|
Ale ja tak nema na LED-ZEPPELIN. Co takto hranie slakom na gitare? Jimmi Page je najlespi gitarista na tom nic nezmenite... _________________ And if the dam breaks open many years too soon
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 4. máj 2007, 15:47 Téma: |
|
|
| Pigs/three diferent ones/ napísal(a): | | Ale ja tak nema na LED-ZEPPELIN. |
sak to vime ze nemas na led zeppelin  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: sobota, 5. máj 2007, 20:29 Téma: |
|
|
preklep. malo to byt aj tak nemaju... autor je zjavne chudak ked sa vyziva v takychto veciach a nadmerne tym otravuje okolie... _________________ And if the dam breaks open many years too soon
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: pondelok, 7. máj 2007, 7:55 Téma: |
|
|
ak ten host fora je marek tak je po susedovy a nemam ho rad...
btw ked niekto chcete dobru hudbu ta kskuste niekdo taku kapelku ze Arakain, hraju trash. Su z CR. Maju dost dobre texty. _________________ And if the dam breaks open many years too soon
|
| Návrat hore |
|
 |
Matuzalem harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 387 Bydlisko: City 17 Reputácia: 483.1   Hlasovania: 5
|
Zaslané: streda, 15. augusta 2007, 23:26 Téma: |
|
|
inghtwish pripravuje novy album...zatial je len promo, ale sa mi hrozne lubi tato pesnicka...a aj klip je celkom dobry... _________________
"92% of teens have moved onto rap.
If you are part of the 8% that still listen to real
music, copy and paste this into your signature" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: piatok, 17. augusta 2007, 18:11 Téma: |
|
|
Nightwish je GOTH /velice dobry GOTH/..ale ked uz GOTH , tak racej Evanescence bo Ame Lee ma lepsi hlas  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Valentínka adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 6. 2007 Príspevkov: 57 Bydlisko: pri indiánoch Reputácia: 196.7   Hlasovania: 1
|
Zaslané: piatok, 17. augusta 2007, 19:29 Téma: |
|
|
hej, je to celkom dobré, ale tá, čo tam spievala predtým, tak si myslím, že bola lepšia. zaujímavejšia, táto je viac-menej tuctová a takých je tu veľa. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 20. augusta 2007, 14:25 Téma: |
|
|
napiste kazdy svojich 10 najoblubenejsich pesniciek...nech je njaka rec..  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
palsoft štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 101 Bydlisko: Bratislava Reputácia: 515.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: pondelok, 20. augusta 2007, 17:04 Téma: |
|
|
U mna je to velmi premenlive, ale napr. teraz by bol ten rebricek nejaky takyto:
1. Metallica - Nothing Else Matters (1991)
2. Smashing Pumpkins - Today (1993)
3. Andy Williams - Cant Take My Eyes Off Of You (1967)
4. Edward Shearmur - Grand Central (K-PAX soundtrack) (2001)
5. Anouk - Nobody's Wife (1997)
6. Radiohead - Creep (1993)
7. Metallica - The Unforgiven (1991)
8. Travis - Closer (2007)
9. Fugees - Ready Or Not (1996)
10. U2 - Numb (1993)
11. John Lennon - Imagine (1971)
12. Cranberries - When You're Gone (1996)
13. Isley Brothers - Shout (1959)
14. Depeche Mode - Walking in my shoes (1998)
Upravil(a) palsoft – pondelok, 20. augusta 2007, 18:28 (celkovo 2-krát opravený text) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alexander Avenarius štamgast fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 122 Bydlisko: 15 min. od školy Reputácia: 644.1   Hlasovania: 1
|
Zaslané: pondelok, 20. augusta 2007, 17:42 Téma: |
|
|
Tak ak nás z tohto fóra nevyhodí bývalá IX.B, tiež pridám svoj zoznam... Ľahšie by bolo vybrať 30 najobľúbenejších než iba 10, ale mohli by to byť napríklad tieto (v abecednom poradí):
- Banket – Prečo vy, ľudia 20. storočia, máte vždy zachmúrené obočia? (1985)
- The Black Eyed Peas – Where Is the Love? (2003)
- Coldplay – Clocks (2003)
- The Cure – How Beautiful You Are (1987)
- Depeche Mode – Everything Counts (1983)
- Foo Fighters – Everlong (1997)
- Natalie Imbruglia – Torn (1997)
- Peha – Spomaľ (2005)
- Z kopce – Ono to nejde (1988)
- Miro Žbirka – Slávou opitý (1985)
_________________ avenarius@vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: utorok, 21. augusta 2007, 21:48 Téma: |
|
|
Je ich 12, moje ststne cislo. Tiez v abecednom poradi.
Afroman - Because I Got High
Blink 182 - All the Small Things
Blur - Song 2
(The) Clash - I Fought the Law
Fall Out Boy - Thnks Fr th Mmrs
Foo Fighters - Learn to Fly
Good Charlotte - I Just Wanna Live
Green Day - Holiday
Guns n' Roses - Don't Cry
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Sex Pistols - God Save the Queen
Sum 41 - In Too Deep _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Alexander Avenarius štamgast fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 122 Bydlisko: 15 min. od školy Reputácia: 644.1   Hlasovania: 1
|
Zaslané: utorok, 21. augusta 2007, 22:48 Téma: |
|
|
| palsoft napísal(a): | | 2. Smashing Pumpkins - Today (1993) |
Fantastická skupina, ale osobne sa u nich prikláňam ku skladbe 1979.
| palsoft napísal(a): | | 6. Radiohead - Creep (1993) |
Tu je ťažký výber... Podobne skvelé sú aj Karma Police, No Surprises, Street Spirit (Fade Out) a ďalšie.
| palsoft napísal(a): | | 8. Travis - Closer (2007) |
Toto ešte vôbec nepoznám, aj keď Travis sú moji obľúbenci... Keď som ešte učil na škole angličtinu, preberali sme na hodine videoklip a text fantastickej piesne Turn. Podobné veľdielo je hit Side, ale úplne najlepšia skladba a hlavne videoklip od Travis je podľa mňa Walking in the Sun. Túto sme na angličtine nepreberali len kvôli tomu, lebo sa mi nepodarilo nikde nahrať videoklip (YouTube sa neráta).
| palsoft napísal(a): | | 10. U2 - Numb (1993) |
Hm.... Numb je lepšie než With Or Without You, Pride (In the Name of Love) alebo All I Need Is You?
| palsoft napísal(a): | | 11. John Lennon - Imagine (1971) |
Hehe... Táto pesnička bola dokonca v učebnici angličtiny, ktorú sme oficiálne mali na gymnáziu, ale som ju zrušil a nahradil tuším trojkombináciou piesní Linkin Parku (Faint, Somewhere I Belong a Breaking the Habit), vzhľadom na zľahka protináboženskú tendenciu piesne Imagine. Ale však iste Johnovi Lennonovi nikto neupiera slobodu názorov, akurát je tá skladba dosť obohraná, tak ma napadlo, že Linkin Park zaujme triedu viac...
| palsoft napísal(a): | | 12. Cranberries - When You're Gone (1996) |
Pri Cranberries by som jednoznačne dal Zombie...
| palsoft napísal(a): | | 14. Depeche Mode - Walking in my shoes (1998) |
Neviem, ale nie sú pesničky Depeche Mode z posledných 15 rokov iba slabý odvar geniálnych vecí, ktoré mali v 80. rokoch Len zopár príkladov piesní, ktoré sú podľa mňa približne 10x strhujúcejšie než vyššie uvedená (pričom samozrejme rešpektujem Palsoftov odlišný pohľad): Everything Counts (toto je ich veľdielo), Just Can't Get Enough, People Are People, Master and Servant, Nothing, Stripped, Shake the Disease, Enjoy the Silence (táto posledná je už z roku 1990).
| Miki napísal(a): | | Blur - Song 2 |
Toto je fakt nářez prvej extratriedy a najlepšia pesnička Bluru. Pridávam sa k tomuto tipu.
| Miki napísal(a): | | Foo Fighters - Learn to Fly |
Hm, na Foo Fighters sa mi zdá byť príliš krotká skladba... S Foo Fighters si automaticky spájam rachotivý zvuk piesní ako Everlong, All My Life alebo Best of You. Ale keď už slaďák od Foo Fighters, tak poriadny: Walking After You (bol tuším aj vo filme Pulp Fiction) alebo z posledného dvojalbumu fantastická skladba What If I Do?.
| Miki napísal(a): | | Nirvana - Smells Like Teen Spirit |
A kým sme teda pri téme (bubeník Nirvany = spevák Foo Fighters), u Nirvany som prekvapujúco objavil jeden poriadny nářez s veľmi zaujímavým, aj keď typicky drsným textom, ktorý by sa, na rozdiel od spievankového Imagine od Johna Lennona, dal interpretovať v súlade s kresťanským videním sveta, napriek názvu skupiny a svetonázoru jej zosnulého lídra: Rape Me. Samozrejme sa nemá miešať ideológia s hudbou, len uvádzam ako zaujímavosť, že skupina Nirvana môže byť z ideového hľadiska podľa určitých kritérií dokonca prijateľnejšia než John Lennon, čo by čisto podľa zvuku (krotké piánko oproti garážovému rachotu) asi nikto neočakával.
| Miki napísal(a): | | Guns n' Roses - Don't Cry |
Pri nich by som zvolil niečo rýchlejšie, napríklad Paradise City.
Inak veľa zo skladieb, čo uviedli Palsoft a Miki, vôbec nepoznám, čiže medzery v mojom hudobnom vzdelaní sú, ako vidno, veľké.  _________________ avenarius@vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|