|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Alexander Avenarius štamgast fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 122 Bydlisko: 15 min. od školy Reputácia: 644.1   Hlasovania: 1
|
Zaslané: sobota, 4. augusta 2007, 11:44 Téma: Ragtime znovuzrodený |
|
|
Nedávno sa v 3. kanáli ronili slzy, že už neexistuje Rádio Ragtime z 90. rokov. Zdá sa, že už znova existuje – volá sa Rádio_FM, bývalé Rock FM.
Z bývalého štátneho „strednoprúdového“, konformne sterilného rádia (ako sú dnešné všetky ostatné na Slovensku najpočúvanejšie stanice) sa dnes vyprofiloval skutočne alternatívny hudobný kanál: pozrite si playlist.
V dnešnom Rádiu_FM sú viacerí ľudia z bývalého Rádia Ragtime. (Dokonca majú obe stanice myslím spoločného webmastera.)
Hoci osobne mi naďalej prekáža orientácia prevažne na anglo-americkú hudbu. Prečo okrem anglo-americkej, slovenskej a českej hudby nevysielajú v porovnateľnej miere aj napríklad poľskú, argentínsku, bangladéšsku, grónsku či papuánsku hudbu (A nie v špecializovaných dvojhodinovkách pre exotov, ale rovnomerne počas celého dňa )
Rádio_FM je vo výbornej kvalite (128kbps) možné počúvať aj cez internet: stačí kliknúť sem.
Práve v týchto chvíľach na Rádiu_FM beží relácia Bez lampy so Štefanom Hríbom a Jurajom Kušnierikom – nasledovník známej televíznej relácie Pod lampou. _________________ avenarius@vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
palsoft štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 101 Bydlisko: Bratislava Reputácia: 515.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: sobota, 4. augusta 2007, 14:21 Téma: |
|
|
Fiiha.. no vidim to tak, ze v robote preladujem na Radio_FM Ten playlist ma fakt potesil, kedze vacsina pesniciek mi je blizsia ako tie, ktore hravaju na komercnych vlnach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|