|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
beremise hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 27. apríla 2007, 21:04 Téma: uistenie sa |
|
|
Dobri večer, rada by som sa vas spytala na par otazočiek.Rada by som vedela,podla čoho ste rozdelovali uchadzačov o vašu školu, podla toho či robia ustny pohovor z naboženstva, alebo pridu len na zapis.Hmmmm? A ake veci by mal dotyčny ovladat, aspon približne? Na čo sa ho budete pytat? Bola by som velmi rada,keby ste mi čim skor poslali odpoved, je to velmi doležite. Vopred dakujem moja adresa: b[...]@centrum.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: sobota, 28. apríla 2007, 0:44 Téma: Re: uistenie sa |
|
|
| beremise napísal(a): | | Rada by som vedela,podla čoho ste rozdelovali uchadzačov o vašu školu, podla toho či robia ustny pohovor z naboženstva, alebo pridu len na zapis.Hmmmm? |
Odpoveď je v Podmienkach prijatia, v bode 4:
podmienky.vdp.sk
Píše sa tam:
| citát: | | V prípade, že žiak neabsolvoval náboženskú výchovu na ZŠ, bude pozvaný na ústny pohovor z rímskokatolíckeho náboženstva. |
| beremise napísal(a): | A ake veci by mal dotyčny ovladat, aspon približne? Na čo sa ho budete pytat? |
O tomto sme diskutovali už pred rokom v susednej téme Pohovory z náboženstva. Prosím prečítaj si tam a keby ešte bolo niečo treba vysvetliť, radi to urobíme. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|