|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: štvrtok, 15. februára 2007, 12:33 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: štvrtok, 15. februára 2007, 17:59 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: štvrtok, 15. februára 2007, 18:13 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nakladiak. _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: štvrtok, 15. februára 2007, 18:28 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nakladiak.A _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
škrečok štamgast fóra

Na fóre od: 12. 11. 2006 Príspevkov: 118 Bydlisko: v niti blavi Reputácia: 19.1  
|
Zaslané: štvrtok, 15. februára 2007, 19:06 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nakladiak. A padol _________________
http://www.forum.animeamanga.info/
Preč s domácimy úlohami |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: piatok, 16. februára 2007, 17:59 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
BIG harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 219 Bydlisko: 20 min od školy Reputácia: 176.2  
|
Zaslané: piatok, 16. februára 2007, 23:58 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. _________________ Citát: Už je to tak, lebo je to tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: sobota, 17. februára 2007, 10:23 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To _________________ Mačkodlak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
škrečok štamgast fóra

|
Zaslané: sobota, 17. februára 2007, 17:56 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
BIG harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 219 Bydlisko: 20 min od školy Reputácia: 176.2  
|
Zaslané: sobota, 17. februára 2007, 20:42 Téma: |
|
|
| BIG napísal(a): | | A padol do hrozna. | hej ale ja som tam nedal padol do hrozna ale do HO..... to je neslušne slovo ???  _________________ Citát: Už je to tak, lebo je to tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
BIG harcovník(-čka) fóra

|
Zaslané: sobota, 17. februára 2007, 20:43 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj _________________ Citát: Už je to tak, lebo je to tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: sobota, 17. februára 2007, 21:08 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 18. februára 2007, 13:48 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať _________________ Mačkodlak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
škrečok štamgast fóra

|
Zaslané: nedeľa, 18. februára 2007, 18:47 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo _________________
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 19. februára 2007, 17:47 Téma: |
|
|
Na lúke rastú kvety. Ale nerastú tam jablká ani hrušky. Dnes tam narástli banány. To som zistil včera, keď jeden homeless hodil zemiak po banánovníku, ale ten sa odo mňa odrazil. A keď som včera išiel okolo, bol ten mŕtvy strom fialový. Zdalo sa, že už leňochod, ktorý bol tiež naozaj mŕtvy, nebol mŕtvy, ale živý a opitý alebo zmordovaný, pričom som to zviera cítil. Tak som po hodine sledovania išiel na pivo a stretol som niečo ohavné, bolo to tak. Volalo sa to Modrofúz. "Fuj," povedal som a zachichotal som sa, pretože bol tak "chytrý", tak som ho preplieskal po tvári. Zrazu ma pochytilo niečo, čo bolo v jeho vrecku. Nevedel som, že to bol pokazený jogurt a Chuck Norris ho poriadne prehltol. Ale zrazu Chuck Norris si začal hrabať v záhradke a našiel tam niečo, čo sa podobalo školskému obedu. Niečo, čo voňalo, teda nádherne smrdelo a tak som začal hľadať v kope hnoja. Prišiel Onďo, ktorý bol naozaj Pinďov kamoš a zavolal na tú kopu hnoja. Skočil rovno do tej kopy hnoja a začal sa v tom hrabať. Preto tam bolo stvorenie z inej čalamády, volalo sa to Zombo. Chuck Norris začal dáviť burinu do Zombovej aktovky, vreštiac na neho tak, že mu nohy začali zrazu odpadávať, tak som si uľavil a on si uľavil tiež. Prsty na bruchu som cítil od chvíle, keď sa mu čosi na tom veľkom nose rozpučilo a ešte sa chcel aj poškrabať po tvári, ale strýko mu povedal: "Čo robíš, keď sa škrábeš na plešine?". No on strýkovi prstom ukázal prst po kolajnici sa šmýkajúci nákladiak. A padol do hrozna. To sa naozaj nemalo stať, lebo Chuckov _________________ Mačkodlak
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|