|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Lord Prachoš hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 7. septembra 2006, 21:13 Téma: |
|
|
No dobre nie su to hovadiny ved vies ako som to myslel..ja len ze ty si vzdycky rad robil minimalne 105 veci naraz
Na skolu mam zmiesane spomienky..ale..no mohlo to byt aj horsie neee nahodou...urcite ze nesuhlasim s tamtou ex-studentkou, dobrych profesorov sa na vincentovi najde( tymto chcem pozdravit a podakovat pani profesorke Mrockovej a Jorgemu ktorí mi pri priprave na maturitu zo spanielciny pomohli urcite viac nez boli nuteni a vobec vsetkym profesorom ktori ma toho dost naucili aj napriek tomu ze som sa silou mocou branil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
|
| Návrat hore |
|
 |
tyramisu hosť fóra
|
Zaslané: streda, 22. novembra 2006, 22:32 Téma: :P |
|
|
| ahojky rada by som saspytala admina ze ako sa dostanem na nejaku online ziacku knizku.... da sa nieco take a ak ano tak kde? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: streda, 22. novembra 2006, 23:58 Téma: |
|
|
Internetová žiacka knižka pre gymnázium je tu: izk.vdp.sk
Internetová žiacka knižka pre 2. stupeň ZŠ je tu: izk2.vdp.sk
Obidva tieto linky nájdete kedykoľvek aj na úvodnej školskej stránke vdp.sk pod ikonkou Internetovej žiackej knižky.
Prístupové údaje (heslá) odovzdávali jednotlivým študentom a žiakom triedni učitelia resp. pani zástupkyne Tehlárová a Janočková.
Kto ešte nepozná alebo zabudol/stratil svoje prístupové údaje, nech sa obráti na svojho triedneho učiteľa alebo na jednu z paní zástupkýň.
(Pozrite tiež osobitnú diskusnú tému Internetová žiacka knižka pre II. stupeň ZŠ.) _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzka mokra hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 23. novembra 2006, 15:43 Téma: inernetova ziacka knizka |
|
|
| Je to chybne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: štvrtok, 23. novembra 2006, 17:06 Téma: Re: inernetova ziacka knizka |
|
|
| zuzka mokra napísal(a): | | Je to chybne. |
Čo je chybné?
Prosím napíšte konkrétne, ak niečo nefunguje, lebo inak to nebudeme vedieť napraviť.
Podľa našich kontrol všetko s Internetovou žiackou knižkou funguje na 100% v poriadku. Aj všetky linky, ako som ich opísal v predošlom príspevku.
Prosím presne nám napíšte, kde je problém. Ďakujeme. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: štvrtok, 14. decembra 2006, 2:24 Téma: |
|
|
Otázku o popoludňajšom Školskom klube detí („družine“) sme kvôli prehľadnosti presunuli do novej samostatnej témy diskusného fóra, kde nájdete aj našu odpoveď. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
neznama hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 4. januára 2007, 14:05 Téma: skolske uniformy |
|
|
| Moze mi niekto odpovedat na to, ci na vasej skole nosite skolske uniformy alebo nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: štvrtok, 4. januára 2007, 14:07 Téma: |
|
|
Stačí pohľad do školských fotogalérií a hneď je jasné, že nie. Aj keď už sa za to všelikto prihováral. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: štvrtok, 4. januára 2007, 18:20 Téma: Re: skolske uniformy |
|
|
| neznama napísal(a): | | Moze mi niekto odpovedat na to, ci na vasej skole nosite skolske uniformy alebo nie? |
nastastie nie.....by som sa zblaznil... _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
rodič hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 5. januára 2007, 10:08 Téma: Imatrikulácia |
|
|
Dobry den,
chcela by som spytat preco nie su uverejnene fotky z imatrikulacky prvakov gymnazia 2006/2007. Dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: piatok, 5. januára 2007, 10:34 Téma: |
|
|
To by aj mňa zaujímalo.
Vo fotogalériách je pripravená (zatiaľ prázdna) galéria, kde môžete aj Vy sama zverejniť fotografie z imatrikulácie, ak máte nejaké k dispozícii. (Ku mne sa žiaľ žiadne nedostali.) Rovnako ich tam môže poslať aj ktorýkoľvek študent, rodič alebo pedagóg, ktorý sa akcie zúčastnil a má k dispozícii fotky alebo videá.
Prosím napíšte, ak by ste potrebovali pomoc so zverejňovaním fotiek alebo videozáznamov vo fotogalérii.
V podstate stačí iba v menu fotogalérií kliknúť na Zverejniť fotku a už to ide... _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
Lilua hosť fóra
|
Zaslané: štvrtok, 19. apríla 2007, 15:21 Téma: konzultacne rodicovske zdruzenie |
|
|
Dobry den,
neviem, ci pisem na spravne miesto - ale s bliziacim sa konzultacnym rodicovskym zdruzenim by som navrhovala tento sposob kontaktu s rodicmi prehodnotit. Odkedy sa zucastnujem "konzultacnych" zdruzeni nepodarilo sa mi cakat kratsie ako hodinu a pol postojacky na chodbe skoly a cely rozhovor s ucitelom trval tak maximalne 10 min. Mozno mam menej problemove dieta, ze rozhovor dlhsie netrva, znamky sa mi len potvrdia podla ziackej knizky alebo internetovej knizky (co pravidelne sledujem). Rodicovskych zdruzeni sa vzdy zucastnujem (pretoze ma zaujimaju vysledky mojho dietata), ale vobec mi nevyhovuje tento sposob konzultacii.
Dakujem za odpoved
s pozdravom Brunnova |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mária Švantnerová riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006 Príspevkov: 133
Reputácia: 630.6   Hlasovania: 1
|
Zaslané: piatok, 20. apríla 2007, 12:37 Téma: Re: konzultacne rodicovske zdruzenie |
|
|
| Lilua napísal(a): | Dobry den,
neviem, ci pisem na spravne miesto - ale s bliziacim sa konzultacnym rodicovskym zdruzenim by som navrhovala tento sposob kontaktu s rodicmi prehodnotit. ...ale vôbec mi nevyhovuje tento sposob konzultacii. |
Pekne pozdravujem, píšete na správne miesto... práve preto sú zavedené konzultačné rodičovské stretnutia, že rodič, ktorého dieťa nemá problémy s učením a správaním, nemusí na tieto konzultácie chodiť, lebo si to vie odsledovať na IZK a priebežne konzultuje s triednym učiteľom a vyučujúcimi.
Prajem vám pekný deň. _________________ riaditeľka Spojenej školy sv. Vincenta de Paul |
|
| Návrat hore |
|
 |
GOGO hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 6. máj 2007, 17:26 Téma: VELA PEKNE |
|
|
NAOZAJ  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|