Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Internetová žiacka knižka pre II. stupeň ZŠ

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Čo je u nás nové? / História stránok
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006
Príspevkov: 760
Reputácia: 1251.5
Hlasovania: 9

PríspevokZaslané: utorok, 17. októbra 2006, 23:47    Téma: Internetová žiacka knižka pre II. stupeň ZŠ Odpovedať s citátom

Dnes, v utorok 17. októbra 2006, sme spustili prevádzku Internetovej žiackej knižky aj pre II. stupeň základnej školy. Gymnazisti majú túto vymoženosť k dispozícii už od predošlého školského roka.

Pomocou IŽK môžu aktuálne známky kedykoľvek na internete sledovať aj rodičia žiakov, aj samotní žiaci. Elektronické žiacke knižky na našej škole (zatiaľ s výnimkou I. stupňa ZŠ) majú ambíciu úplne nahradiť tradičné papierové klasifikačné hárky.

Novú internetovú žiacku knižku pre II. stupeň ZŠ od dneška nájdete na novej adrese:

izk2.vdp.sk

Internetová žiacka knižka pre gymnazistov je aj naďalej prístupná na pôvodnej adrese:

izk.vdp.sk

K obidvom žiackym knižkám sa však jediným kliknutím môžete dostať aj priamo z úvodnej školskej stránky, čiže z adresy vdp.sk

Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk

Upravil(a) Admin – sobota, 6. januára 2007, 1:35 (1 raz opravený text)
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
xanadu
hosť fóra

PríspevokZaslané: piatok, 20. októbra 2006, 14:20    Téma: izk Odpovedať s citátom

Dobrý deň,
reagujem na otvorenie internetovej ziackej knizky pre druhy stupen. Ako rodic som si ju otvorila ale zatial tam nie su ziadne známky ani rozvrh. Vsimla som si aj, ze je mozne poslat odtialto aj mail ucitelom a tiez triednej ucitelke ako aj vedeniu skoly.Chcem sa spýtat, ci je to uz aktuálne posielat maily, aby som sa príp. touto cestou mohla spojit s niektorým ucitelom. Dakujem za odpoved a zelam pekny den.
Návrat hore
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006
Príspevkov: 760
Reputácia: 1251.5
Hlasovania: 9

PríspevokZaslané: piatok, 20. októbra 2006, 14:33    Téma: Re: izk Odpovedať s citátom

xanadu napísal(a):
zatial tam nie su ziadne známky ani rozvrh.

IŽK pre ZŠ je čerstvá novinka z tohto týždňa. Treba dať vyučujúcim trocha času, aby stihli aj spätne pozapisovať všetky známky všetkým žiakom zo všetkých predmetov...

xanadu napísal(a):
Vsimla som si aj, ze je mozne poslat odtialto aj mail ucitelom a tiez triednej ucitelke ako aj vedeniu skoly.Chcem sa spýtat, ci je to uz aktuálne posielat maily, aby som sa príp. touto cestou mohla spojit s niektorým ucitelom. Dakujem za odpoved a zelam pekny den.

To si budem musieť aj ja najprv podrobnejšie naštudovať. Pardon

Zatiaľ by som neodporúčal spoliehať sa na to, že email zaslaný cez žiacku knižku naozaj skončí na správnej adrese.

Sľubujem vám, že keď si túto funkčnosť naštudujem, pošlem do tejto témy správu o tom, ako to funguje alebo nefunguje.

Treba však tiež byť realista. Dnes nám už cez IŽK prišla emailom otázka od niektorej mamičky (možno práve od Vás) pre triednu učiteľku, či sa dnes večer koná stretnutie na birmovku. Odpoveď na otázku žiaľ netuším, ale je dosť optimistické očakávať, že triedna učiteľka si bude kontrolovať poštovú schránku práve medzi piatkovým poludním a piatkovým podvečerom, aby ešte stihla včas zareagovať. Žmurk

Pre urgentnejšie otázky sú lepšie SMS na danú osobu, alebo ak nejde o súkromnú záležitosť, pošlite svoju otázku sem do diskusného fóra. Fórum monitorujeme viacerí priebežne počas dňa a je pravdepodobnejšie, že sa dočkáte pohotovej odpovede. (Hoci s birmovkou žiaľ naozaj neviem. Cool )

Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
Mária Švantnerová
riaditeľka školy
riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006
Príspevkov: 133

Reputácia: 630.6
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: piatok, 20. októbra 2006, 15:15    Téma: Re: izk Odpovedať s citátom

xanadu napísal(a):
Dobrý deň,
reagujem na otvorenie internetovej ziackej knizky pre druhy stupen. Ako rodic som si ju otvorila ale zatial tam nie su ziadne známky ani rozvrh. Vsimla som si aj, ze je mozne poslat odtialto aj mail ucitelom a tiez triednej ucitelke ako aj vedeniu skoly.

V 8.B sú body dosiahnuté z písomných prác z matematiky zapísané, teda nie je pravda, že na celom druhom stupni nie sú žiadne známky.

Áno, môžete posielať maily aj cez IZK, tie, čo prišli na adresu riaditeľstva, som odovzdala učiteľom, ktorým boli určené. Verím však, že aj samotní učitelia sledujú "dianie" na IZK a budú sa k vašim otázkam vyjadrovať a postupne riešiť všetky problémy, ktoré sa vyskytnú.

Verím tomu, že sa zavedením IZK zlepší komunikácia medzi učiteľmi a rodičmi.

xanadu
hosť fóra

PríspevokZaslané: streda, 28. februára 2007, 12:24    Téma: IZK-ZS Odpovedať s citátom

Dobrý deň,
opať som "navštívila" internet. žiacku knižku pre ZŠ. Potešilo by ma keby tam boli skutočne zapísané všetky známky- uvedomujem si, že učitelia toho majú veľa, avšak ak má mať nejaký zmysel táto IZK, tak potom nechápem na čo sa čaká p. riaditeľka? Keby ste mali možnosť nahliadnuť do IZK Vašej susedskej školy na Borodáčovej , budete sa asi červenať. Funguje tam bez problémov zapisovanie známok- všetkých a aktuálne, navyše žiaci sa pri príchode a odchode z budovy školy automaticky čipujú a záznamy priamo nabiehajú do dochádzky, to znamená, že rodič si priamo môže kedykoľvek skontrolovať dochádzku svojho dieťaťa v aj ten deň! Nehovoriac o rozvrhu hodín...- máme už druhý polrok a ešte tam nie je uvedený.
Návrat hore
Mária Švantnerová
riaditeľka školy
riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006
Príspevkov: 133

Reputácia: 630.6
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: streda, 28. februára 2007, 18:20    Téma: Re: IZK-ZS Odpovedať s citátom

Milá pani Xanadu.
Pozrela som sa na stránku ZŠ Borodáčova a myslím si, že sa nemusíme červenať.

Rozvrh hodín som tam nenašla.

Naša IZK funguje. Známky naši učitelia priebežne dopĺňajú.

Každá škola má svoju identitu, alebo sa ju snaží postupne budovať. Myslím si, že sa za dosiahnuté vyučovacie výsledky nemusíme hanbiť, naopak, naši žiaci dosahujú veľmi dobré výsledky a zapájajú sa do rôznych projektov.

Prajem vám pekný deň a keď budete mať akýkoľvek problém, som tu pre vás a pre vaše dieťa a veľmi rada sa s vami stretnem osobne.

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Čo je u nás nové? / História stránok Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit