|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: nedeľa, 19. novembra 2006, 17:26 Téma: |
|
|
preco napr. ja to viem a co? ja by som kludne tam robil dozor aj za 20sk/hod. ako na brigadu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 19. novembra 2006, 18:10 Téma: |
|
|
| nemôže robiť dozor, pred kým si treba dať najväčší pozor... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: nedeľa, 19. novembra 2006, 18:41 Téma: |
|
|
to ako predomnou si ma skola davat pozor? Sme na cirkevnej skole a mohlo by sa uz zabudnut za moje "Zlociny" z minulich rokov....
Na skole su asi styria/piati kvalitny ludia co sa do PC rozumejo o ktorych viem a to: JA, Pan ucitel Alexanfder Avenarius,Pan ucitel Juraj Molcanyi,Matej Lutonsky a Rohlik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Čardáš hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 19. novembra 2006, 19:28 Téma: |
|
|
| A kde si nechal terajsieho spravcu siete.... vsak teraz to tam oncele riadi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: nedeľa, 19. novembra 2006, 20:29 Téma: |
|
|
jaj vidis diki na to som zabudol Ups  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|