|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: sobota, 11. októbra 2008, 10:28 Téma: Webstránky II. stupňa ZŠ + 5 nových fotogalérií |
|
|
Na našich webstránkach v posledných týždňoch pribudla novo aktualizovaná stránka o aktivitách na II. stupni ZŠ. Pozrite si tiež súvisiacu webstránku o úspechoch a oceneniach našich žiakov a študentov (najnovšie konkrétne futbalistov).
Navštíviť môžete aj 5 nových fotogalérií:
Do každého z fotoalbumov samozrejme môžete pridávať ďalšie fotky alebo videá, ak ich máte k dispozícii. Zakladať tiež môžete celkom nové galérie na aktuálne témy.  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomas88 hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 12. októbra 2008, 23:47 Téma: Fotky z odovzdávania maturitných vysvedčení |
|
|
| A čo, tie fotky z odovzdávania maturitných vysvedčení z mája 2008 predsalen nebudú? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: nedeľa, 12. októbra 2008, 23:56 Téma: |
|
|
Fotogaléria pre odovdzávanie maturitných vysvedčení 2008 je dávno pripravená, ale zatiaľ prázdna, lebo ste tam zatiaľ neposlali žiadne fotky ani videá.
Stačí kliknúť sem a hneď môžete do galérie posielať fotky aj videá...
(Alebo, ak ich medzičasom niekto zozbieral na CD, nechajte CD na sekretariáte školy a ja tie materiály potom hromadne zverejním, ale z prsta si tie fotografie nevycuciam...)  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomas88 hosť fóra
|
Zaslané: sobota, 18. októbra 2008, 19:12 Téma: |
|
|
| Keby som tie fotky mal, dávno by som ich pridal do fotogalérie. Bohužiaľ ich nemám a jediný o kom viem, že fotografie z tejto akcie robil je fotograf, ktorý okrem iného zvečňoval aj iné školské akcie, napríklad akcie vrámci Projektu Sokrates, spoločné fotografie tried a pod. a jediný o kom viem, že by mal mať naňho kontakt je práve škola. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: nedeľa, 19. októbra 2008, 13:39 Téma: |
|
|
Existuje trilión šesťstotisíc školských akcií a nie je v silách žiadneho jednotlivca ich všetky dokumentovať. Preto sme na našich školských webstránkach úmyselne nasadili taký softvér, ktorý každému žiakovi, študentovi aj zamestnancovi školy dovoľuje prispievať na webstránky aj textami, aj fotkami, čímkoľvek. Komu záleží na prioritnom zdokumentovaní nejakej školskej akcie, nech si ju na našich školských webstránkach zdokumentuje, radi v tom každému pomôžeme.
Poznačil som si túto vec, na ktorej najviac záleží práve Tebe, Tomas88, do zoznamu svojich úloh, ale mám ešte predtým na pláne prioritnejšie veci (viď rekonštrukcia fotogalérií, ešte stále nám tam strašia prázdne rámiky). Tebe však nič nebráni získať na sekretariáte školy kontakt na fotografa, od neho CD a z CD poslať fotky do galérie. Iniciatívnosti sa medze nekladú.  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 19. októbra 2008, 17:19 Téma: |
|
|
| No, samozrejme, ja bez nich prežijem, ale potešili by. Možno preto sa hlásim o ne najviac ja, že z mojich bývalých spolužiakov sem chodím asi už len ja. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|