| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| chcete poriadny obed? |
| ano |
|
69% |
[ 18 ] |
| nie(si ogrgen) |
|
30% |
[ 8 ] |
|
| Celkovo hlasov : 26 |
|
| Autor |
Príspevok |
prievidza exulant(ka) fóra

Na fóre od: 13. 11. 2006 Príspevkov: 26 Bydlisko: BA Reputácia: 55.1  
|
Zaslané: utorok, 14. novembra 2006, 18:48 Téma: diskusia o skolskych obedoch |
|
|
ludia jak to mozete jest? ved to je sebevrazda. varia na starich reaktoroch a obsah [je zlý (Edit: Admin)] _________________ come ass you are |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: utorok, 14. novembra 2006, 21:25 Téma: |
|
|
pan admin slovo fekalia nie je nadavka. ja sa snazim nenadavat aj v realnom zivote. a jest sa to aj tak neda. z jedalne vedu 2 cesy-marnica a zasa marnica _________________ come ass you are |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: utorok, 14. novembra 2006, 21:28 Téma: |
|
|
Možno mám narušené chuťové bunky, ale mne v tejto našej jedálni veľmi chutí a nie som sám.
Povedz konkrétne, Prievidza, čo ti napríklad nechutilo na dnešnom utorkovom obede? Podľa mňa bol super... _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 9:06 Téma: |
|
|
no sudruh admin obed chutil ako ako stara spongia s -vikalmy- priloha tak aj vizerala. a tie pachy co sa odtial linu. tie su tak intenzivne az ziju vlastnym zivotom. smrtelnice pozvedni se ke svemu obedu, z prachu a krve. sic spasen budes.  _________________ come ass you are |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 9:22 Téma: |
|
|
Rád počujem, že v prípade potreby sa uživím aj na špongiách s výkalmi, keďže včerajší obed mi naozaj chutil...  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
alfie hosť fóra
|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 11:07 Téma: |
|
|
| clovece pozris sa do zahranicia zapadna europa USA tam vobec ani ziadne skolske jedalne neeixistuju bud rad ze mas co mas |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 11:23 Téma: |
|
|
| alfie napísal(a): | | clovece pozri sa do zahranicia zapadna europa USA tam vobec ani ziadne skolske jedalne neeixistuju |
Tak to musím potvrdiť... Keď sme boli pred rokom s našimi gymnazistami na výmennom pobyte v Dánsku (jedna z troch najbohatších a najdrahších krajín sveta), tam síce mali luxusný bufet... ale iba bufet. Žiadna teplá strava.
Dánski gymnazisti si tam všetci hromadne každý deň kupovali na obed gumené medvedíky Haribo A to pravidelne mávali vyučovanie aj do pol štvrtej...
Ak neviete, z čoho sa vyrábajú gumené medvedíky, tak môžete byť radi, že to nejete každý deň na obed... To by ešte len Prievidza uvidel, čo sú chemikálie. Aj keď sú krásne navoňané a zafarbené, tak možno Prievidzovi by práve také vyhovovali, keď sa sťažuje na zemiaky, ryžu a podobne.
Alebo teraz pred pár týždňami sme boli kvôli novému projektu Sokrates o Mozartovi v Taliansku a až tam som si uvedomil, aké blaho sú polievky, áno aj a práve tie polievky, ktoré máme u nás každý deň v školskej jedálni. (Pričom u nás si každý môže naliať, koľko len chce tanierov...)
V Taliansku môžete prejsť aj celé mesto, kým natrafíte na reštauráciu, kde sa dá kúpiť polievka... Aj v takej reštaurácii vám dajú na výber iba z dvoch predražených polievok. (Obrovská pizza je lacnejšia než obyčajná polievka.)
Hneď z letiska som ako prvé zamieril do Avion shopping parku a kúpil som si poriadnu slovenskú polievku, lebo po týždni v Taliansku bez polievok som bol ako vyprahnutý. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 15:13 Téma: |
|
|
NESUHLASIM
V zapadnej Europe, kde som teraz mame perfektunu skolsku jedalen. Kazdy den mame na vyber z troch jedal a dvoch zakuskov.
A obedy nemusime nazyvat fekal. Naozaj sa tu da najest.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 17:15 Téma: |
|
|
Zasady pri skolskom obede:
Nedivaj sa na to, co jes.
Nerozmyslaj nad tym co jes.
Ak sa divas na to, co jes, nerozmyslaj nad tym.
Ak rozmyslas nad tym co jes, nedivaj sa na to.
Ak sa divas na to, co jes aj nad tym rozmyslas, radsej to nejedz. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 17:17 Téma: |
|
|
| To nad tymto plati vacsinou. Ale niekedy je obed velmi dobry. Dnes bol celkom O.K. Ked som nerozmyslala nad tym, co jem... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 18:30 Téma: |
|
|
a dalsia zasada-umy si ruki PO jedle. pa admin dakujem za pripomienku,gumene medvediky su z ppomletych kosti, vas pristup ku skolskemu pristupu-kazdy je individualita. ja tiez vicnievam z masy. mzslim ze adamko to povedal dobre. iny kraj ony mrav-brav.uznajte ze vetsine ludi to nechuti. cest vinimkam-milovnikom obeda v sk. jedalni. diky ti adam, tvoj spoluvrhac-byvaly. prosim pan admin necenzurujte mi to jak v minulom rezime. vsak tam niesu ziadne nadavky. este vas musim pochvalit, richlo pisete.  _________________ come ass you are |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 18:36 Téma: |
|
|
vdacny byt nemozem, nic ine nepoznam. pan admin kupte si radsej pizzu, viacej sa z nej najete. to ze mate zdefermovanu chut prezentuje aj to ze konzumujete umelohmotne polievky v avione. chemiu nahodou docela dobre poznam. a balistiku.  _________________ come ass you are |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 19:28 Téma: |
|
|
| prievidza napísal(a): | | to ze mate zdefermovanu chut prezentuje aj to ze konzumujete umelohmotne polievky v avione. |
Tam práveže varia pravé a nie umelohmotné polievky... Kapustová za 33.
Ale uznávam, že nie som žiadny gurmán. Chutí mi asi aj preto, lebo každý deň žasnem nad tým, čím som si vôbec ten obed zaslúžil, kým niekde v Afrike v tej istej chvíli niekto umiera od hladu a než ja stihnem dojesť jeden obed, tak od hladu inde na svete pomrú desiatky ľudí vrátane detí. Čiže nechápem, prečo oni umierajú a ja mám pred sebou plný tanier.
Je to nepochopiteľné a každý deň odznova mi to príde čudné a nespravodlivé.
Uznávam, že keby si na umierajúcich spomenul niekto iný, asi mu to skôr pokazí chuť do jedla. U mňa – aká zvrátenosť! – to naopak spôsobuje, že si ešte viac vážim každé jedlo, čo mi príde na stôl. (Inak dnešná pasta sciutta bola zase super )
Asi si to správne vystihol, Prievidza: zdeformované chute...  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 93
Reputácia: 224.2   Hlasovania: 1
|
Zaslané: streda, 15. novembra 2006, 22:29 Téma: |
|
|
Adamko, Ty si najmúdrejší!!! Boduješ!!!
http://priscak.blog.sme.sk/c/61094/Stravujte-sa-po-anglicky-a.html
Je haluz ako toto tvoje vystúpenie korešponduje s Tvojím blogom.
Zdravim "prievidza", chcel by som len poznamenať, že školská kuchyňa
sa v posledných rokoch dosť zmenila k lepšiemu, aj keď stále varia to
isté(zainteresovaní vedia o čom hovorím ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: štvrtok, 16. novembra 2006, 15:15 Téma: |
|
|
Pokial viem, v mojom clankuj som sa nezmienoval o skolskych obedoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|