Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Potvrdenie o rím.-kat. orientácii / pozvánky na pohovory

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Prijímacie pohovory a zápis na našu školu
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
Plvanova
hosť fóra

PríspevokZaslané: streda, 31. máj 2006, 11:39    Téma: Potvrdenie o rím.-kat. orientácii / pozvánky na pohovory Odpovedať s citátom

Dobrý deň, chcem sa informovať, či sa už pozvánky na prijímacie pohovory záujemcom posielali a či v pozvánke bude priložené aj predtlačené potvrdenie, ktoré má vyplniť rodič, že je oboznámený s rímsko-katolíckou orientáciou školy ...., alebo toto prehlásenie treba zvlášť napísať a doručiť do školy.
Ďakujem
Plvanová

Pôvodný dátum príspevku – piatok, 21. apríla 2006, 9:08
Návrat hore
Admin
administrátor fóra
administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006
Príspevkov: 760
Reputácia: 1251.5
Hlasovania: 9

PríspevokZaslané: streda, 31. máj 2006, 11:42    Téma: Odpovedať s citátom

Určite Vám na tomto mieste ešte v priebehu dneška odpovedia kompetentní.

Medzitým prosím prepáčte, že sa pod Vaším menom dočasne zjavilo slovo inkognito, aj keď ste sa podpísali. Už sme to opravili a pod Vaším menom svieti správne označenie: hosť fóra. Úsmev

Názov príspevku sme upresnili, pretože sa nás viacerí rodičia pýtajú na to isté, ako Vy. Takto ľahšie nájdu informáciu, ktorú hľadajú.

Pôvodný dátum príspevku – piatok, 21. apríla 2006, 10:17

Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
Zuzana Tehlárová
zástupkyňa riad. pre G
zástupkyňa riad. pre G

Na fóre od: 25. 5. 2006
Príspevkov: 2

Reputácia: 104.4

PríspevokZaslané: streda, 31. máj 2006, 12:33    Téma: Odpovedať s citátom

Dobrý deň! Dovoľte mi, aby som reagovala na otázky týkajúce sa prijímacích pohovorov. V priebehu budúceho týždňa (24.4.–28.4.2006) budú každému uchádzačovi, ktorý poslal prihlášku na naše gymnázium, poslané buď:
  • Rozhodnutie o prijatí, ak vyhovel kritériám, alebo
  • Pozvánka na ústny pohovor z náboženstva, ak nemal 4 z predmetov uvedených na prihláške a nepriložil k prihláške fotokópie vysvedčení, alebo
  • Pozvánka na prijímacie skúšky.
Ku každému z týchto oznámení bude priložené tlačivo – Prehlásenie – o tom, že uchádzač si je vedomý rímskokatolíckej orientácie v našej škole a súhlasí s ňou. Toto tlačivo predloží buď pri zápise alebo pri ústnom pohovore alebo pri nástupe na prijímacie pohovory.

Takisto každý uchádzač dostane pozvánku na zápis. Všetko toto príde každému uchádzačovi poštou v priebehu dní 24.4.–28.4.2006.

Dúfam, že Vás moja odpoveď uspokojila. Prajem všetkým pekný víkend.

Pôvodný dátum príspevku – piatok, 21. apríla 2006, 15:24

Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Prijímacie pohovory a zápis na našu školu Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit