|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
ZuzkaSarki elév(ka) fóra

Na fóre od: 5. 8. 2006 Príspevkov: 6
Reputácia: 82  
|
Zaslané: streda, 27. septembra 2006, 21:53 Téma: Náš bývalý zbor |
|
|
Čafte všetci moji milovaní exspolužiaci!
Ako? Sme rozlezení, čo? Chýbate mi, ale naša bývalá školička nám dopraje stretávať sa. Ako?
Napr. dnes som dostala e-mail od nášho bývalého profesora, že dobre spievame a, že naša škola organizuje nejaké prestížne strenutie európskych škôl a, že budú aj Sv. omše a, že citujem :
"Vasa mala spevacka skupina totiz patrila a stale patri medzi najlepsie komorne spevacke chramove zbory." (no toto stálo v mojej pošte.) a tak Vám teda dávam na známosť, dúfam, že sem občas kuknete (keď Vám školička chýba) a dúfam, že čítate a, že by sme teda mohli ísť im zaspievať bude to cez víkend od 20.,21.-22.10 a aspoň sa opäť stretneme... nemusia prísť len speváci, ale aspoň na jednu omšu, by nás mohlo prísť viac aj nespeváci no a ak ste si to prečítali a povedali si : "Super nápad!" tak mi účasť potvrdte na mojej e-mailovej adrese : zuzkasarki@gmail.com a môžte aj volať na staré čísla.
Budem rada, ak Vás uvidím a budem rada, ak na nás naša exškola bude hrdá, že im robíme dobrú reklamu a pekne spievame A môžme získať aj takýto aplaus : (xixi)
Majte sa krásne a odpovede píšte aj sem, aspoň si to môžme čítať všetci
Vaša Zuzu-Šarki
Upravil(a) ZuzkaSarki – štvrtok, 28. septembra 2006, 21:34 (1 raz opravený text) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mária Švantnerová riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006 Príspevkov: 133
Reputácia: 630.6   Hlasovania: 1
|
Zaslané: štvrtok, 28. septembra 2006, 9:42 Téma: |
|
|
Milá Zuzička,
vďaka za ochotu prísť a robiť aj naďalej dobré meno školy, napríklad tým, že prispejete k slávnostnému priebehu Eucharistie za prítomnosti riaditeľov cirkevných škôl z 27 štátov Európy združených v CEEC, čo je európske združenie katolíckych škôl, ktorého členom je aj Združenie katolíckych škôl Slovenska. Každý štát budú reprezentovať traja riaditelia.
Zasadnutie sa koná v hoteli Bratislava a v našom kostole budú sv. omše v piatok o 18. hod, v sobotu ráno o 7.00 a v nedeľu o 8.00, ktoré budú postupne celebrovať otec biskup- Baláž, Zvolenský a Tondra.
Teším sa na stretnutie s vami. _________________ riaditeľka Spojenej školy sv. Vincenta de Paul |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZuzkaSarki elév(ka) fóra

Na fóre od: 5. 8. 2006 Príspevkov: 6
Reputácia: 82  
|
Zaslané: štvrtok, 28. septembra 2006, 21:33 Téma: Náš bývalý zbor |
|
|
No pekne! Teším sa, že sa pekne zapájate... Ale dúfam, že sa pripojí aj časť zboru, tiež prosím, aby ste oslovili aj tretiakov, teda už štvrtákov, aj gitaristov, a tiež by som mala super nápad: Na Vianočnej akadémii sme spievali krásnu pesničku- Svetlo sveta a spievali a hrali ju aj žiaci z nižších ročníkov, či by ste ich nemohli nahovoriť, lebo ja dosť pochybujem, že sa pozbierame... Ale snáď.
Tak zatiaľ a majte sa krásne! Veľa šťastia!
Zuzana  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|