Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Pozvánka a prosba z Múzea školstva a pedagogiky

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Upútavky
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
rVdP
robot fóra

Na fóre od: 24. 7. 2006
Príspevkov: 179
Reputácia: 283.9
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: nedeľa, 10. septembra 2006, 23:13    Téma: Pozvánka a prosba z Múzea školstva a pedagogiky Odpovedať s citátom

Muzeum skolstva a pedagogiky v Bratislave ma za ulohu sustredovat a spracovavat dokumenty k dejinam skolstva na Slovensku a roznymi sposobmi ich prezentovat skolskej a kulturnej verejnosti.

V tejto suvislosti sa na Vas obraciame s prosbou o spolupracu, ktorej podstatou je dokumentovanie existencie Vasej skoly. Prosime Vas, ak je to vo Vasich moznostiach, zaslat nam pre dokumentacne ucely:
  • kratku historiu skoly (kedy bola zalozena, kto bol jej zriadovatelom, pripadne mena riaditelov a podobne, udaje o budove skoly, kedy bola postavena a pod.)
  • vyrocne skolske spravy – ak ich Vasa skola vydala
  • pamatnice alebo iny material o skole
  • fotografiu budovy skoly – historicku aj sucasnu, pripadne inu historicku fotodokumentaciu
Zaroven Vas touto cestou pozyvame na navstevu nasho Muzea a prehliadku expozicie o dejinach skolstva na Slovensku. V prilohe Vam posielame propagacny letak.

Za odpoved vopred dakujeme.

S pozdravom
Martina Koci

Muzeum skolstva a pedagogiky
Halova 16
851 01 Bratislava
tel./fax: 02/624 10 665

muzeum-skolstva-a-pedagogiky.jpg
 Komentár:
 Veľkosť:  445.99 KB
 Stiahnuté:  434-krát

muzeum-skolstva-a-pedagogiky.jpg

Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Upútavky Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit