|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Jorge Porubský moderátor fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 2
Reputácia: 104.4  
|
Zaslané: nedeľa, 10. septembra 2006, 18:21 Téma: Gabriela Stanková – Primer Premio en la Olimpíada |
|
|
Nuestra estudiante Srta. Gabriela Stanková, que cursa el último aňo del Gymnazium y realiza su graduación este aňo, tras una brillante actuación obtuvo el Primer Premio en la Olimpíada de Espaňol de la región de Bratislava. Así también se calificó tercera en la última Olimpiada de Espaňol de toda Eslovaquia realizada en esta ciudad Capital, Bratislava.
Pôvodný dátum príspevku – 20.03.2006 / 14:48 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skywalker adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 60 Bydlisko: Bratislava IV Reputácia: 100.2  
|
Zaslané: streda, 27. septembra 2006, 3:45 Téma: Víťazka Olympiády |
|
|
Gratulujem mojej bývalej spolužiačke Gabike Stankovej k získaniu prvého miesta v okresnej olympiáde v Španielčiny.
Je to veľmi zaujímavé, zo Španielčiny na Slovensku v minulom školskom roku maturovalo iba okolo 400 žiakov na Slovensku, čo je dosť malý počet. A Gabika bez problémov predčila študentov, ktorí študovali na osemročnom bilingválnom španielskom Gymnáziu Frederika Garcia Lorcu vo Vrakuni. Osobne mám tú česť poznať odtiaľ asi piatich študentov, ktorí skutočne vedeli naozaj skvelo konverzovať, neporovnatelne lepšie s mojimi bývalými spolužiakmi, nakoľko niekoľko rokov mali aj vyučovanie mnohých prírodovedných predmetov v Španielčine. Som prekvapený krásnym výsledkom mojej bývalej spolužiačky. Držím jej palce, nech sa jej darí aj v ďalších rokoch jej života, sakra, kiež by som takisto vedel tú Španielčinu na tej úrovni ako ona
Hasta manana ! _________________ Prajem vám všetkým príjemný deň !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tar - Palantír hosť fóra
|
Zaslané: streda, 27. septembra 2006, 23:50 Téma: čože? |
|
|
Kiež? Ty ktorý si ževraj zaprel pri nástupe na druhú školu, že si sa nejakú španielčinu niekedy učil!
To je prisilná káva. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skywalker adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 60 Bydlisko: Bratislava IV Reputácia: 100.2  
|
Zaslané: sobota, 30. septembra 2006, 12:33 Téma: Reakcia |
|
|
To nie je pravda. Kto Ti poskytol takúto falošnú informáciu ? Španielčinu som sa svedomito učil a pokračoval som v riadnej výučbe, používal som knihy menom Ven a mali sme dve rôzne profesorky, z toho jedna bola černoska, ktorú si prednedávnom mohol vidiet na TV Nautik. Prebrali sme celú gramatiku, čiže, neviem od koho zbieraš tieto nepravdivé informácie.
Príjemný dobrý deň ! _________________ Prajem vám všetkým príjemný deň !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|