Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Read More About Linz! / Prečítajte si viac o Linzi!

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Come together:generation siX (ABC Network) – 2005/6
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
Alexander Avenarius
štamgast fóra
štamgast fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006
Príspevkov: 122
Reputácia: 644.1
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: sobota, 3. júna 2006, 12:10    Téma: Read More About Linz! / Prečítajte si viac o Linzi! Odpovedať s citátom

From Wikipedia, about the future Culture Capital of Europe (2009):

Veľká Británia Linz – English version (short)

Rakúsko Linz – German version (detailed)

Please remember the official event in Linz starts only on Wednesday (3 May 2006) evening, so we have almost the whole of Wednesday to explore Linz.

Wikipedia can give us suggestions as to what might be some of the interesting sights / attractions.

On Friday afternoon, there may again be some time left for individual activities, so here, too, Wikipedia has lots of suggestions and LINKS from Wikipedia to other webpages offering a wealth of information.

Original date of this post – Saturday, 22 April 2006, 16:15

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> Come together:generation siX (ABC Network) – 2005/6 Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit