|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Ma v tejto skole niekto rad nemcinu |
| neznasam nemcinu |
|
72% |
[ 8 ] |
| milujem nemcinu |
|
27% |
[ 3 ] |
|
| Celkovo hlasov : 11 |
|
| Autor |
Príspevok |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: pondelok, 4. februára 2008, 16:15 Téma: |
|
|
| adam3313 napísal(a): | | nechcem nikoho ziadnym sposobom urazit |
To je v poriadku, ale takéto zovšeobecňujúce vyjadrenia majú nulovú výpovednú hodnotu, keďže sme veľká škola a žiak/študent vždy pozná iba niektorých vyučujúcich z daného predmetu, ktorí mu zo subjektívneho hľadiska môžu alebo nemusia vyhovovať. Nájdeš tu v diskusnom fóre aj príspevky s chválospevmi na nemčinárov, takže na všetko sú rozdielne názory.
Užitočnejšie by boli konkrétne pripomienky a návrhy, ako veci robiť lepšie. Ak je podľa teba prístup zlý, v čom by mohol byť lepší? Čo konkrétne treba zo strany učiteľa robiť a čomu konkrétne by sa učiteľ mal vyhýbať, aby to bolo v poriadku? (Ale zase: nikdy všetkým nevyhovieš...) Učitelia, aj keď príliš sem do fóra neprispievajú, zvyknú si príspevky čítať, takže ak budú v slušnej forme podané návrhy, ako by sa veci mohli robiť lepšie, som si istý, že každý učiteľ minimálne zváži ich opodstatnenosť a možno ich aj zavedie do praxe.
Diskusie pritom netreba viesť na osobnej rovine kritizovania konkrétnych učiteľov... Môžeme hovoriť o imaginárnom p. učiteľovi Mrkvičkovi a imaginárnej p. učiteľke Čučoriedkovej a popísať, čo by mali alebo nemali robiť pri výučbe predmetov X, Y a Z. Veď p. uč. Mrkvička/Čučoriedková by aj sami rozpoznali, ak by bola reč práve o nich.  _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: utorok, 5. februára 2008, 12:43 Téma: |
|
|
Najvacsia vec je urcite motivacia . Ked som este aktivne chodil na tuto skolu, tak nemcina bola len o drveni, skusani a pisomkach. A este tzv. "minuska" a "pluska", z ktorych vacsina dostavala len minuska, lebo vyucujuca ucitelka si vzdycky nieco nasla, za co by to minusko mohla pridelit...
Takze tak...
Nad takymito vecami by som na hodine ANGLICTINY ani nerozmyslal, lebo motivacia bola maximalna a pristup vyborny. Teda, tiez zalezi na uciteloch, ale ja som mal to stasie a vyfasoval dobre  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: sobota, 9. februára 2008, 17:14 Téma: |
|
|
| adam3313 napísal(a): | | Nad takymito vecami by som na hodine ANGLICTINY ani nerozmyslal, lebo motivacia bola maximalna a pristup vyborny. |
Absolutne. Keby to tak bolo aj na nemcine, je to jeden z mojich oblubenych predmetov. _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Valentínka adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 6. 2007 Príspevkov: 57 Bydlisko: pri indiánoch Reputácia: 196.7   Hlasovania: 1
|
Zaslané: nedeľa, 10. februára 2008, 12:13 Téma: |
|
|
Ľudia, nesťažujte sa...má tu z vás niekto 4 hodiny nemčiny týždenne?!!???  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: nedeľa, 10. februára 2008, 20:06 Téma: |
|
|
| Valentínka napísal(a): | Ľudia, nesťažujte sa...má tu z vás niekto 4 hodiny nemčiny týždenne?!!???  |
Ja mam franinu  _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|