|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| ktoreho rapera alebo skupina ma s najoblubenejsieho |
| rytmus |
|
60% |
[ 3 ] |
| cistychov |
|
0% |
[ 0 ] |
| zverina |
|
0% |
[ 0 ] |
| miki mora |
|
0% |
[ 0 ] |
| h16 |
|
40% |
[ 2 ] |
| amo |
|
0% |
[ 0 ] |
| orion |
|
0% |
[ 0 ] |
| kontrafakt |
|
0% |
[ 0 ] |
| ego |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkovo hlasov : 5 |
|
| Autor |
Príspevok |
rohlik adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 93
Reputácia: 224.2   Hlasovania: 1
|
Zaslané: nedeľa, 24. septembra 2006, 21:11 Téma: |
|
|
| Proti takému hip hopu nemám nič. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mata hosť fóra
|
Zaslané: streda, 8. novembra 2006, 16:44 Téma: |
|
|
rohlik ty si strasny debil lebo hip-hop a rap je super vec!!!!!!!!!!!!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mata hosť fóra
|
Zaslané: streda, 8. novembra 2006, 16:46 Téma: |
|
|
| tak promin!!a proti rapu mas co??hmm?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
alanis13 hosť fóra
|
Zaslané: nedeľa, 4. novembra 2007, 18:54 Téma: ktoreho rapera alebo skupina mas najoblubenejsie |
|
|
ale inak dobre hlasky tu niekto pusta. Neviem preco by mal byt rap iba pre zvierata a co sa tyka textov ked tam vypustis tie vulgarizmy tak nieco do seba maju ibaze ked ma niekto vymyty mozog tak to asi tazko pochopi.Ale ved nevadi kazdy ako sa mu da Btw zviera je ten kto nema vyhraneny styl a pocuva vsetky tie "akoze" hity,blbe komercionalizovane voloviny.[/b] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: sobota, 10. novembra 2007, 18:16 Téma: |
|
|
| rohlik napísal(a): | | citát: | | A kde je možnosť že žiadneho? Rap je fakt pre zvieratá teda aspoň podlňa mňa aj keď som s tím názorom v menšine.... |
s Tvojim názorom plne súhlasím
Slovenskí raperi su poväčšine taká tá petržalská nadrogovaná zberba,
požičiavajúca si (do klipov) čierne Géčkové Mercedesy so strielňami na oknách. Ako može niekto takýto humus vôbec počúvať???!!!  |
to sa pocuva?... rap a hiphop je hanba ludstva  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: sobota, 10. novembra 2007, 18:17 Téma: Re: ktoreho rapera alebo skupina mas najoblubenejsie |
|
|
| alanis13 napísal(a): | | ked tam vypustis tie vulgarizmy | ...tak ziadny text neostane...  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
NO_REMORSE adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 8. 2006 Príspevkov: 59 Bydlisko: daj pokoj :P Reputácia: 286.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: nedeľa, 18. novembra 2007, 18:44 Téma: |
|
|
Pane Bože na nebesiach, pár mesiacov sem nechodím..a že čo to tu vznikne.
Najprv sa vyjadrím k ankete - Čiže na výber sú smutne zlí intepreti..
Ja mám rešpekt ku hudbe ako takej, či je to hip hop, jazz alebo rock.
Avšak istý "mental block" mi bráni uznávať slovenský hip hop všeobecne..
Nieže bráni, mám k nemu značný dešpekt!
Ja osobne v hudbe hladám zmysel, pointu, myšlienku, hĺbku, oddych, zábavu.. čokolvek, ak mi to niečo dá.
Z hip hopu dokážem uznať Wu-Tang Clan,2 Paca,Run DMC alebo Beastie Boys..
Avšak ak mi niekto násline vnúti počúvanie SVK hip hopu, som schopná len tupo hľadieť na steny okolo, a postupne sa vyprázdňovať - aj duševne, a dokonca sem tam poletí aj nejaká tá tyčka.
Výsledok? Stále nechápem ako môžu niekomu do života niecčo dať lacné alebo žiadne rýmy, nezmyselný vulgárny text a hudba poskladaná na počítači. Samozrejme reč je stále o hip hope slovenskom .
A kľudne sa obťažujte na mňa nadávať, príjemne sa pobavím.  _________________ Kill the atheist for their body parts!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 19. novembra 2007, 19:46 Téma: |
|
|
a preco tu neni odpoved ze ziadneho? ja za ziaadneho ryťhnusa alebo mikiho z mora hlasovat nebudem  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
palsoft štamgast fóra

Na fóre od: 25. 5. 2006 Príspevkov: 101 Bydlisko: Bratislava Reputácia: 515.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: utorok, 20. novembra 2007, 17:54 Téma: |
|
|
NO_REMORSE: velmi dobre napisane..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Valentínka adept(ka) fóra

Na fóre od: 25. 6. 2007 Príspevkov: 57 Bydlisko: pri indiánoch Reputácia: 196.7   Hlasovania: 1
|
Zaslané: štvrtok, 22. novembra 2007, 19:54 Téma: |
|
|
súhlasím, veľmi dobre napísané, vo všetkm súhlasím. Ja keď rap, tak len v nejakej pesničke, kde sa aj normálne spieva, počúvať len čisto rap by som nemohla a počúvať ho hodinu, tak to by ma rovno mohli zobrať na psychiatriu... _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: štvrtok, 29. novembra 2007, 18:14 Téma: |
|
|
Pre mna za mna nech si kazdy pocuva co chce len nech s tym neobtazuje okolie a nech sa o takych arogantnych namyslenych debiloch ako je ryťmus nepise v casopisoch a nedavaju ich do telky, lebo vzdy ked daco take uvidim tak ma napne. A este k tomu to hraju aj v obchodoch. To je fakt vrchol. _________________ Mačkodlak
"School is practice for the future, and practice makes perfect, and nobody is perfect, so why practice?" Billie Joe Armstrong
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Skywalker adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 60 Bydlisko: Bratislava IV Reputácia: 100.2  
|
Zaslané: pondelok, 14. januára 2008, 2:27 Téma: Prajem vám príjemný večer :) |
|
|
Vitajte moji milí !
Inteligentný človek je ten, ktorému akýkoľvek hip-hopový text neprinesie nič nové, čo by už predtým nevedel.
Každý z nás si prejde tou etapou, keď počúva Hip - Hop ( česť mnohým výnimkám ). Nakoniec však človek zistí, že motív aj štýl sa stále opakuje, je ten istý, stále je to len o živote, o zlom ťažkom živote, ktorým sa musíš predierať, o ich "realite". Je to niečo, čo už nemôžem počuť, ja nemôžem uznávať autority, ktoré mi nič plodné neprinesú, hudba je to fajn a dobrá, ale nestotožňujem sa s prehnaným vyzdvihovaním týchto "polobohov" do neba. Stotožňujem sa s majstrovskými symfóniami a sympóziom hudby. Hip - Hop je len prostý, klasický, len ľudia, ktorí potrebujú byť niekým vedení môžu uznávať skutočne tých ľudí.
Podla mojho prieskumu sa osobam v mojom najblizsom okoli momentalne najviac paci : Miki Mora, Druha Strana, Drviva Mensina a Kontrafakt. Tento prieskum som vykonal na 80-tich respondentoch vo vekovom rozmedzi od 15 do 19 rokov. _________________ Prajem vám všetkým príjemný deň !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
NO_REMORSE adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 8. 2006 Príspevkov: 59 Bydlisko: daj pokoj :P Reputácia: 286.8   Hlasovania: 2
|
Zaslané: sobota, 19. januára 2008, 13:54 Téma: |
|
|
No teda, Skywalker, dosť zdrvujúce výsledky..
Ale veď ako sa vraví, každý nech si počúva čo chce.
No Rytmus, to je primitív najhrubšieho zrna. Ten kto tvrdí opak, je pre mňa potenciálne jedinec, na značne nižšej inteligenčnej úrovni.
Znie to obmedzene? Tak sa teda presvedčme, či sa dá na Rytmusovi niečo obdivovať..
http://www.supermusic.sk/skupina.php?action=piesen&idskupiny=20221&idpiesne=106498
Veľmi reprezentatívna pesnička. XD
Posúďte sami.  _________________ Kill the atheist for their body parts!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|