| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| chcete poriadny obed? |
| ano |
|
69% |
[ 18 ] |
| nie(si ogrgen) |
|
30% |
[ 8 ] |
|
| Celkovo hlasov : 26 |
|
| Autor |
Príspevok |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: pondelok, 18. decembra 2006, 15:53 Téma: |
|
|
| Majlo, pozri si na prvej stranke tejto temy prispevok odo mna, zasady jedenia v skolskej jedalni. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: pondelok, 18. decembra 2006, 19:54 Téma: |
|
|
Miki, ja som mu to len pripomenull.......  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miki virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 18. 5. 2006 Príspevkov: 553
Reputácia: 350.1   Hlasovania: 2
|
Zaslané: pondelok, 18. decembra 2006, 20:50 Téma: |
|
|
| O.K. |
|
| Návrat hore |
|
 |
THE WALL exulant(ka) fóra

Na fóre od: 26. 11. 2006 Príspevkov: 16
Reputácia: 47.5  
|
Zaslané: sobota, 23. decembra 2006, 17:58 Téma: |
|
|
ja bol prievidza, nieco konci nieco zacina.na Sapkowskeho treba ist do brlohu. www.brloh.sk. na hajdukovej je najlepsi. inac aj to kde Sapkowskeho knihy predavaju hovodri nieco o jeho style. inac vrelo odporucam aj Mievilla ako autora. najlepsie co som cital bolo od neho. jeho genialita nema hranic. keby sa pod menom prievidza objavyly nejake nadavky tak to bol ruddo. dal som mu omylom heslo. _________________ We all are an another brick in the wall. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: sobota, 23. decembra 2006, 19:51 Téma: |
|
|
to maaaaa ale vela spolocneeee s obedmi..  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: sobota, 23. decembra 2006, 20:10 Téma: |
|
|
vykasli sa na to obedy nestoja za rec, preto toto. _________________ We all are an another brick in the wall. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 24. decembra 2006, 13:53 Téma: |
|
|
| THE WALL napísal(a): | | vykasli sa na to obedy nestoja za rec, preto toto. |
mas pravsu, setko o tych dobrotach ktore vysli zo skolskej jedaaalne uz bolo povedaneeee  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: utorok, 26. decembra 2006, 18:35 Téma: |
|
|
radsej udaj nabuduce ze slovo dobroty je ironicke lebo genius admin by si myslel (sice neviem ako) ze to myslis vazne. hovorme zemiakovy petrzlen _________________ We all are an another brick in the wall. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: utorok, 26. decembra 2006, 22:23 Téma: |
|
|
the wall ty luhar!!!!
Heslo na prievudzu vie kazdy a preto navrhujem tohto uzivatela zrusit!!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 29. decembra 2006, 12:32 Téma: |
|
|
| jediny komu som to povedal bol rudko. rudo menej slop a bude ti to viac mysliet. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 29. decembra 2006, 20:11 Téma: |
|
|
Rudlolf [...] superstar vymenil iq za pohar!!! heslo som dal iba rudovy a majovy. ale najprv rudkovy [...] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: sobota, 30. decembra 2006, 0:40 Téma: |
|
|
| Anonymous napísal(a): | Rudlolf [...] rudovy a majovy. rudkovy [...] |
....chlape, mas co robit......(sj)  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
milujme admina hosť fóra
|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 0:48 Téma: |
|
|
ja sa neprihlasujem z cistej lenivosti a nie inych vecy. viete ake je nezabavne tukat svoje meno furt a zas. majo by to nezneuzil. inac to pravda vas nastvala? ked hej tak sa ospravdlnujem. aj za to adminove foto. ja viem pravda boly. aspon vidite ake su tie obedy chutne, 6 rokov som tam nebol a zanechalo to ne mne trvaly dojem. a este jedno nevedel som ze mam az taku peknu ip-cku. a budem rad ked spocitate ciferny sucet mojej ip-cky a napisite ho sem. radio paradise pocuvam uz pekny cas.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 1:35 Téma: |
|
|
| citát: | | ja sa neprihlasujem z cistej lenivosti a nie inych vecy. viete ake je nezabavne tukat svoje meno furt a zas. |
Netreba nič vyťukávať... Stačí pri prihlásení začiarknuť možnosť Prihlás ma automaticky pri budúcich návštevách a potom je človek pri každej návšteve diskusného fóra zalogovaný automaticky.
Kto nebol šesť rokov v školskej jedálni, nemá právo povedať o dnešnej školskej jedálni vôbec nič. Napríklad koložvárska kapusta v poslednom predvianočnom týždni bola asi najlepšia, akú som v živote jedol. Ostatné dni boli tiež vynikajúce obedy. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 14:24 Téma: |
|
|
| lenze ja tam obcas zajdem ked si zozeniem listky a nestiham to domov, hej je to lepsie ako byt o hlade, ale horsie ako normalne jedlo. inac ked sa zaregistrujem nechcu sa mi ukazat niektore temy. len tak pre zujimavost za rok tu asi bude metallica |
|
| Návrat hore |
|
 |
|