| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Čo pokladáte za najadekvátnejšie riešenie tohto problému? |
| Zrušme diskusné fórum! |
|
25% |
[ 2 ] |
| Som spokojný/á s diskusným fórum(si hrochoť) |
|
62% |
[ 5 ] |
| Vylúčme užívateľov ktorí píšu hovädiny! |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Celkovo hlasov : 8 |
|
| Autor |
Príspevok |
rohlik adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 93
Reputácia: 224.2   Hlasovania: 1
|
Zaslané: utorok, 19. decembra 2006, 21:23 Téma: O zbytočnosti disk. fóra a niektorých jeho užívateľov |
|
|
V poslednom čase mám toho dosť a na diskusné fórum sa dostanem tak
zhruba dvakrát do týždňa. Keď si už teda nájdem kúsok môjho drahocenného času na túto zmysluplnú aktivitu najviac ma vie potešiť pohľad na príspevky niektorých užívateľov tohto fóra. Pravdepodobne nemajú doma čo robiť(samozrejme majú vysokorýchlostný internet), tak zakladajú samé duchaplné témy a píšu tisícky smajlíkov. Chcel by som týchto užívateľov týmto spôsobom pozdraviť a poprosiť ich, aby nestrácali čas touto aktivitou, a radšej sa učili na príjmačky. HOWGH! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: pondelok, 1. januára 2007, 19:12 Téma: |
|
|
| citát: | | píšu tisícky smajlíkov |
kolko trva napisanie smajlika????.....myslim,ze raz tuknes na ten zlty ksicht a "uoala"......uz ho tam mas.....v tomto by som ani tak problem nevidel a vobec, je to ich vec, kto sa uci a kto ne ........nech sa ucia tolko kolko potrebuju a ty s tim nic nenarobis......  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 22:10 Téma: |
|
|
| citát: | | v tomto by som ani tak problem nevidel a vobec, je to ich vec, kto sa uci a kto ne Cool |
Nech teda nepíšu blbosti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 22:12 Téma: |
|
|
btw, prečo sa dokelu nedá zrušiť tvoj príspevok?
Uz som napisal ze HOWGH |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

Na fóre od: 3. 12. 2006 Príspevkov: 624 Bydlisko: Under the bridge Reputácia: 387   Hlasovania: 3
|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 22:16 Téma: |
|
|
| rohlik napísal(a): | btw, prečo sa dokelu nedá zrušiť tvoj príspevok?
Uz som napisal ze HOWGH |
to myslis ako a aky prispevok? _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: utorok, 2. januára 2007, 23:54 Téma: |
|
|
Rohlík to myslí tak, že je moderátor diskusného fóra 9.B, vďaka čomu má možnosť vo fóre 9.B ľubovoľne upravovať alebo vymazávať diskusné príspevky nielen svoje, ale aj iných prispievateľov.
(Pričom dúfame, že tieto právomoci nebude zneužívať, lebo už sme tu mali aj takých moderátorov, čo vymazávali príspevky, s ktorými nesúhlasili. Takým snaživcom by sme moderátorské práva zase odobrali.)
Terajšiu diskusnú tému založil sám Rohlík v celkom inej rubrike fóra, v jednej z hlavných: O fóre a stránkach. V tejto rubrike nefunguje ako moderátor, čiže môže tu upravovať alebo vymazávať iba svoje vlastné príspevky, rovnako ako všetci ostatní prispievatelia. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: streda, 3. januára 2007, 22:42 Téma: |
|
|
| Admin napísal(a): | Rohlík to myslí tak, že je moderátor diskusného fóra 9.B, vďaka čomu má možnosť vo fóre 9.B ľubovoľne upravovať alebo vymazávať diskusné príspevky nielen svoje, ale aj iných prispievateľov.
(Pričom dúfame, že tieto právomoci nebude zneužívať, lebo už sme tu mali aj takých moderátorov, čo vymazávali príspevky, s ktorými nesúhlasili. Takým snaživcom by sme moderátorské práva zase odobrali.)
Terajšiu diskusnú tému založil sám Rohlík v celkom inej rubrike fóra, v jednej z hlavných: O fóre a stránkach. V tejto rubrike nefunguje ako moderátor, čiže môže tu upravovať alebo vymazávať iba svoje vlastné príspevky, rovnako ako všetci ostatní prispievatelia. |
ja viem co rohlik moze/nemoze, ale neviem o aky prispevok ide  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: piatok, 5. januára 2007, 22:08 Téma: |
|
|
Vidím, že Ti to stále nedochádza. Mám na mysli tvoj prvý(čiže celkovo druhý)
príspevok v tejto téme. Neznášam kritiku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: piatok, 5. januára 2007, 22:09 Téma: |
|
|
Vidím, že podľa výsledkov hlasovania som hrochoť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: sobota, 6. januára 2007, 0:53 Téma: |
|
|
| rohlik napísal(a): | Vidím, že Ti to stále nedochádza. Mám na mysli tvoj prvý(čiže celkovo druhý)
príspevok v tejto téme. Neznášam kritiku  | A čo bolo na tom kriticke (voci Tebe)?? _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 21:28 Téma: |
|
|
Spochybnil si to, čo som napísal. Ale to nemá rád asi nikto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majlo virtuóz(ka) fóra

|
Zaslané: nedeľa, 7. januára 2007, 22:55 Téma: |
|
|
| rohlik napísal(a): | Spochybnil si to, čo som napísal. Ale to nemá rád asi nikto  | tak aj ked nemam sajnu o com tocis, tak sa Ti touto formou ospravedlnujem  _________________
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: pondelok, 8. januára 2007, 22:30 Téma: |
|
|
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 18:51 Téma: Re: O zbytočnosti disk. fóra a niekt. jeho užívateľov |
|
|
| rohlik napísal(a): | | V poslednom čase mám toho dosť a na diskusné fórum sa dostanem tak zhruba dvakrát do týždňa. |
V tom prípade ti nebudeme pridávať ďalšiu prácu a odbremeníme ťa od funkcie moderátora. (Práve som ti ju zrušil.) Ďakujeme ti zato, že si ju vykonával od približne apríla 2006 až dodnes. Fórum IX.B má už nového moderátora, Matta, a hoci ten sa včera uviedol zrejme až príliš poctivým vyčistením „Augiášovho chlieva“, rozumej archívu diskusií, veríme, že do budúcna to bude fungovať.
Vymazávať sa budú iba príspevky a témy, ktoré porušujú Pravidlá fóra. Aj Pravidlá sa dajú rôzne interpretovať (napríklad: čo je to bezobsažný príspevok?), čiže aj v rámci Pravidiel budú mať moderátori slobodu posúdiť, či do fóra nejaký príspevok / nejaká téma patrí alebo nepatrí.
Archívne témy z fóra IX.B, ktoré boli včera zrejme príliš energickým spôsobom z archívu zlikvidované, sa pokúsime obnoviť pomocou jednej zo záloh databáz SQL, ale toto reštaurovanie nám chvíľku potrvá (najskôr to bude dnes večer). Budeme tiež musieť resetnúť heslá všetkých prispievateľov, ktorých texty budú obnovované zo zálohy databázy. Nové dočasné heslá dostane každý, koho sa to týka, emailom. Ak by niečo nefungovalo podľa predstáv, napíšte prosím email na adresu admin@vdp.sk a dáme to do poriadku. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk
Upravil(a) Admin – streda, 10. januára 2007, 3:40 (1 raz opravený text) |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

|
Zaslané: utorok, 9. januára 2007, 21:54 Téma: |
|
|
Ďakujem pánu Adminovi za jeho ochotu a nezištnú pomoc(toto som naozaj
od Vás neočakával, som Vám veľmi zaviazaný) pri posudzovaní toho, ktoré príspevky a témy sú bezobsažné, za editovanie príspevkov, za moje odbremenenie, a taktiež mu prajem veľa zdravíčka(hlavne toho duševného), veľa pracovných aj osobných úspechov a dlhý život. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|