|
Spojená škola sv. Vincenta de Paul (Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
|
| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: nedeľa, 5. novembra 2006, 16:42 Téma: |
|
|
| Pan Admin rasto mi povedal ze by chcel zmazat fotky.Mozte tich vy vymazat? Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: nedeľa, 5. novembra 2006, 18:02 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | | Pan Admin rasto mi povedal ze by chcel zmazat fotky.Mozte tich vy vymazat? Dakujem |
Rád ich vymažem, Rudiger, ak by sa Ti to nepodarilo.
Fotky si zverejnil Ty, tak by som Ťa poprosil, keby si ich aj sám vymazal. Aspoň si precvičíš, ako sa to robí. A iným ľuďom budeš môcť vďaka tomu v budúcnosti pomôcť, ak by nevedeli, ako sa dajú vymazávať prílohy z diskusného fóra.
Pri Tvojich schopnostiach Ti to vymazanie fotiek zaberie 20 sekúnd
(Stačí, keď pri príspevku s fotkami klikneš na tlačidlo uprav a potom postupne pri každej z fotiek, čiže príloh, klikneš na tlačidlo Zmazať prílohu. Na záver ešte klikneš na tlačidlo Odoslať a hotovo, fotky-prílohy sú z príspevku vymazané!)
Vopred Ti ďakujem za to, Rudiger, že tie fotky sám vymažeš. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
IČO: 30852056 / DIČ: 2021728313
tel./fax: +421 2 43427453
email: admin@vdp.sk
webstránky: vincentdepaul.sk & vdp.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
rohlik adept(ka) fóra

Na fóre od: 27. 5. 2006 Príspevkov: 93
Reputácia: 224.2   Hlasovania: 1
|
Zaslané: nedeľa, 5. novembra 2006, 19:45 Téma: |
|
|
Pozor na to(!!!), Rudo je tazky unixak, hacker a co to este dalej?!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: nedeľa, 5. novembra 2006, 22:08 Téma: |
|
|
| hh si vtipny rohlik. On chcel vymazat jeho foto [Face]. Uz je |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: piatok, 17. novembra 2006, 19:46 Téma: p.uc.Baginova |
|
|
| [... (Edit: Admin)] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: piatok, 17. novembra 2006, 22:29 Téma: |
|
|
[... (Edit: Admin)]..... Myslim ze keby tu menovana p.uc by zmenila postoje k niektorym veciam bolo by to lepsie... A este o tom zavideni ja som si pred rokom doniesol do skoly notebook [Hp nx9005 AMD...] a hned na druhy rok do skolseho poriadku citujem ....zakaz nosenia notebookov..... aj ked som mal od mamy ze na vlastnu zodpovednost si ho beriem ... A to ze skola chce byt moderna a chce kracat z dobou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

Na fóre od: 15. 5. 2006 Príspevkov: 760 Bydlisko: Bachova 4 Reputácia: 1251.5   Hlasovania: 9
|
Zaslané: piatok, 17. novembra 2006, 23:39 Téma: |
|
|
Predošlé dva príspevky bolo treba umravniť. Pochopte prosím, že zlomyseľné / ohováračské príspevky na adresu učiteľov sa tu vo fóre nebudú dať zverejňovať. Ak si želáte, ohovárajte mňa-admina, lebo mne je to jedno. Ale za svojich kolegov neručím, takže bude to tu vždy treba vypípať.
Radi by sme pripomenuli, že žiaci majú možnosť uzatvoriť svoje fórum pred prístupom iných návštevníkov fóra.
Čiže tu je napríklad (zatiaľ úplne prázdne ) diskusné fórum pre deviatakov na ZŠ. Fórum pre deviatakov, ak deviataci chcú, si môžu uzavrieť iba pre seba, aby sa tam nedostali ani učitelia, ale naozaj iba deviataci zo ZŠ. A v súkromnom fóre deviatakov už potom netreba robiť cenzúru ako tu na verejnom internete.
Poviem príklad: stačí, keď sem nejaký anonym pošle, že (teraz si vymýšľam ) pán učiteľ Ferko Mrkvička si vždy pred vyučovacou hodinou šľahne pollitrík pivka.
Keďže väčšina našich diskusných fór je na verejnom internete, tento výmysel o p. uč. Mrkvičkovi okamžite zachytia vyhľadávače typu Google a Zoznam a ohováračstvo, klamstvo o p. uč. Mrkvičkovi by bolo navždy zvečnené v celosvetových archívoch internetu.
Preto dúfam pochopíte, že zlomyseľné/ohováračské komentáre o našich učiteľoch tu nebude možné zverejňovať.
Kritiku alebo pochvaly áno, návrhy, čo by mohli naši učitelia robiť inak a lepšie, to áno. Ale všelijaké posmešky a hypotézy o psychike našich vyučujúcich určite nie. Nie vo verejne prístupnom fóre, kam sa dostanú aj anonymní návštevníci a Google.
Ďakujeme všetkým za porozumenie a želáme dobrú noc.
PS: Rudiger, o tom, že nie je dlhodobo možné zakazovať žiakom nosiť notebook do školy, sa už písalo v susednej téme diskusného fóra. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
majka hosť fóra
|
Zaslané: sobota, 18. novembra 2006, 10:53 Téma: Re: [p. uc.] Baginova |
|
|
| mayko789 napísal(a): | CHCEL BY SOM TYMTO VSTUPIT DO DUSE P. UC. BAGINOVEJ. PANI UC BAGINOVA VED PRIZNAJTE SI ZE MATE RADA ZIAKOV S JEDNOTKAMI KTORA SA LEPSIE UCIA PRECO ASI NEMATE RADA RUDA? ----------------------- ZAMYSLITE SA NAD TYM UZ MAM TOHO DOST KED NIECO SPRAVI ZLE JEDNOTKAR NO POVECME ZE AJ DVOJKAR TAK NIC ZACHADZATE S NIMI V RUKAVICKACH ALE KED NIECO SPRAVI TROJKAR AZ 5 TAK BOZE UZ JE ZLE VED SI TO PRIZNAJTE JE TO TAK ------------------- ZAMYSLITE SA NAD TYM-------------------------  |
Ak niekto povie pravdu a to verejne aj ked na nete, tak to nie je ohovaranie. Pani ucitelka Baginova ma skutocne rada jednotkarov a trojkarmi a horsimi si ruky nespini. [... (Edit: Admin)] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Admin administrátor fóra

|
Zaslané: sobota, 18. novembra 2006, 11:09 Téma: Re: [p. uc.] Baginova |
|
|
| majka napísal(a): | | Ak niekto povie pravdu a to verejne aj ked na nete, tak to nie je ohovaranie. |
mayko789 = majka ?
To už prosím prenechaj moderátorom a administrátorom tohto diskusného fóra, aby posúdili, čo je alebo nie je ohováranie.
Ak máš nejakú konkrétnu kritiku, konkrétny príklad toho, čo podľa teba nie je správne, napíš to, slušne, sem do fóra. Sme si istí, že ak bude mať taká kritika objektívny podklad, budú sa všetci zamestnanci našej školy snažiť veci zlepšiť, aby sa nedostatky odstránili. _________________ Spojená škola sv. Vincenta de Paul
Bachova 4
821 03 Bratislava
Slovensko / Slovakia
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: sobota, 18. novembra 2006, 19:43 Téma: |
|
|
Vazeny. Ja mam tu nemenovanu p. uc. za trienu [... (Edit: Admin)]... [hlavne chalani] a ty co maju znamky horsie ako 2 tak su opisany a nejsu pre [pani uč. (Edit: Admin)] dobry a vzorny a furt za nieco kritizuje.A [pani uč. (Edit: Admin)] berie skolsky poriadok ako bibliu a svate pismo dokopy. To je uz trocha kapanek prehnane nemyslite? .Napr. Ja som evenielik a som na katolickej skole mam odlisne nazory na niektore veci a na hodine nabozenstva kde je mozne si ich prezentovat tak si ich prezentujem ale minule som slusne vyjadril svoj nazor na slobodu [dana tema] a [pani uč. (Edit: Admin)] mi slahla poznamku za citujem: "Mal nevhodne poznamky na hodine Nabozenstva......" pritom so hovoril k veci a rozpraval som slusne.. potrvdia mi to moji spoluziaci. A to za to ze som mal odlisne nazory na temu ako ma [pani uč. (Edit: Admin)]...
Ps: Admin pls nezmas to.Nejedna sa o ohovaranie ale o cistu pravdu a nic len pravdu
A este nevie nahodou kto je mayko789 velmi by ma to zaujimalo.
Diki
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: utorok, 21. novembra 2006, 0:11 Téma: |
|
|
Pan admin keby bola cena zacenzurovanie tak vas navrhnem na prve miesto.
PS:Tovaris Admin uz pls necenzurujte prvadu!!!!! Keby ze cenzurujete nadavky chapaem ale pravdu ccc hmmmm. |
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: utorok, 21. novembra 2006, 15:12 Téma: |
|
|
Pan Admin,
tieto mena ste uz nemuseli cenzurovat. Tento krat suhlasim s Rudom.
On tu chce vyjadrit pravdu a vy mu v tom branite. Je to mozno trochu aj ohovaraie, ale on hovori viacmenej pravdu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mária Švantnerová riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006 Príspevkov: 133
Reputácia: 630.6   Hlasovania: 1
|
Zaslané: utorok, 21. novembra 2006, 16:57 Téma: |
|
|
| adam3313 napísal(a): | Pan Admin,
tieto mena ste uz nemuseli cenzurovat. Tento krat suhlasim s Rudom.
On tu chce vyjadrit pravdu a vy mu v tom branite. Je to mozno trochu aj ohovaraie, ale on hovori viacmenej pravdu |
Milý Adam,
pravda je veľmi relatívny pojem, o tom sa možno ešte budeš učiť na filozofii.
A zistíš, že každý má svoju pravdu. _________________ riaditeľka Spojenej školy sv. Vincenta de Paul |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayko789 adept(ka) fóra

Na fóre od: 18. 10. 2006 Príspevkov: 19
Reputácia: 61.4  
|
Zaslané: utorok, 21. novembra 2006, 17:48 Téma: [p. uc.] Baginova |
|
|
TAJK JA TU MESIAC NEJSOM A TOTO SA TU NAPISE ???????? TOTO KDE SMEE ZE RAZ TO MENO NAPISEM A O TYZDEM POZREM A JE ZACENZUROVANE MOZTE SA HANBIT KTO TOTO VYMYSLKEL AK TO BOLA PANI RIADITELKA TAK SOM VELMI SMUTNMY PRETOZE SI NEMYSLIM ZE TO JE KOREKTNE RAS TO TAM JE TAK TO Tam je a nebudem to tu cenzurovat to kde sme a je tu napisane forum o ani nebudem pisat o kom lebo to vycenzuruju tak to tu budem jej meno pred sa pisat ne, pozrite na bartovica tam je o nom napisane a neni vycenzurovany ale ked napisem nieco o baginovej tak uz cenzura ak ste to vymyslela vy bagi to je jedno aj tak to vycenzuruju tak sa mozte hanbit co bojite sa pravdy, alebo co . JA VAM DAM PODTE HLASOVAT ZE KTO CHCE CENZURU A KTO NE OK? |
|
| Návrat hore |
|
 |
adam3313 harcovník(-čka) fóra

Na fóre od: 19. 9. 2006 Príspevkov: 360 Bydlisko: Right Next Door To Hell Reputácia: 400   Hlasovania: 4
|
Zaslané: utorok, 21. novembra 2006, 18:39 Téma: |
|
|
| citát: | | pravda je veľmi relatívny pojem, o tom sa možno ešte budeš učiť na filozofii. |
uz som sa to naucil aj sam bez hodiny filozofie. Je to jeden z mojich konickov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžeš tu založiť novú tému Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky Nemôžeš v tomto fóre hlasovať Môžeš zasielať prílohy Môžeš sťahovať prílohy
|
|