| Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému |
| Autor |
Príspevok |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: sobota, 21. októbra 2006, 14:02 Téma: |
|
|
Ano dal mi povolenie konzultoval som to snim nemaj strach admine.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mária Švantnerová riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006 Príspevkov: 133
Reputácia: 630.6   Hlasovania: 1
|
Zaslané: pondelok, 23. októbra 2006, 11:18 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | Pani. Rasta nastvala p.uc Baginova a celou silou buchol do tabule pestou a ona sa rozbila resp. kridlo taka mala dira Mam aj foto.Chcete  |
Takže teraz už všetci vedia, že Rasťo nevie ovládať svoje emócie a neviem, či je na správnej škole... aj keď stále sľubuje...keď sa potom majú vyvodiť dôsledky.
Rudiger, ty mu pomáhaš k tomu, že je jeho čin zdokumentovaný, preukazateľne sa stal, takže okrem toho, že Rasťo zabezpečil materiál na opravu tabule, rozhodne pedagogická rada na svojom zasadnutí k hodnoteniu za prvý štvrťrok tohto školského roka o jeho treste...a určite to nebude len uverejnenie jeho fotografie na internete.
A tebe by som tiež radila, aby si venoval viac času učeniu ako opisovaniu situácií, ktoré s Rasťom robíte cez prestávky, lebo vyučovacie výsledky vás oboch sú možno v takom stave, ako tabuľa vo vašej triede.
V tabuli vo vašej triede je diera. A v hlavách vás oboch tiež.
Vaša "milá" pani riaditeľka _________________ riaditeľka Spojenej školy sv. Vincenta de Paul |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

Na fóre od: 17. 5. 2006 Príspevkov: 132 Bydlisko: Sis.gov.sk,Lamky.net , Hojko.com Reputácia: 146.4  
|
Zaslané: pondelok, 23. októbra 2006, 16:41 Téma: |
|
|
Ano pani Riaditelka. Mate pravdu. A chcel by som pripomenut ze rasto mi zvonil a vyhrazal sa mi!!! Ze ak fotky nestiahne z fora tak ma zazaluje....? Mam ich stiahnut z fora?O tych vedomostiach mate pravdu ano priznavam! Co mam urobit
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
|
| Návrat hore |
|
 |
mayko789 adept(ka) fóra

Na fóre od: 18. 10. 2006 Príspevkov: 19
Reputácia: 61.4  
|
Zaslané: utorok, 24. októbra 2006, 14:28 Téma: BAGINOVA |
|
|
ja si myslim ze rasto nemoze byt v poriadku"""" to Co on spravil na skole sa robi len v jednej skole samozrej nemenovanej BO.....čKE RASTO SI MYSLI O SEBE VELA A MYSLIM ZE SI MYSLI ZE JE A INAC NNA SKOLE SA POSUSKAVA ZE RASTO NAS OPUSTI ASI POJDE NA BORODACKU ALE NEMYSLIM SI ZE TAM DLHO VYDRZI NAZORNA UKASKA rasto: borodacka: a cele to dopadne asi: a ked nas rasto (dufajme ze skoro) opusti tak uciitelia samozrejme aj ziaci A ABY SME SI ROZUMELI JA NEMAM NIC PROTI RUDOVI JA SI HO VAZIM ZE VIE TOLKO O POCITACOCH VED NEBYT JEHO SKOLA BY NEMALA MOZNOST VYHRAT MANY TAKZE RUDO BRAVO A ASI VIEM CO BY UROBILI NEMENOVANY UCITELIA S RASTOM POZOR  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: utorok, 24. októbra 2006, 15:58 Téma: |
|
|
Myli mayko.Dakujem za to ze si ma [ako jediny na skole ] vazis.Takto ja mam informacuie ze sa to ma riesit na pedagogiclej rade.Keby si cital tak to napisala pani riaditelka. A pochybujem za na skole Borodacova sa nici tabula Keby ano tak taky ako sebastian a spol... by tu tabulu rozbili na kasu Mayko je predacasne hovorit o vyluceni i ked je to mozne. Asi Ja sa v tom nevyznam bol by som rad keby pani.Riaidtelka povedala ci je taka moznost. Dakujem mayko |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslané: utorok, 24. októbra 2006, 16:45 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | | Ja sa v tom nevyznam bol by som rad keby pani.Riaidtelka povedala ci je taka moznost. Dakujem mayko |
Milý Rudiger,
možnosť slušne sa správať je vždy. Vždy sa dá začať znova a lepšie, keď si zoberieme z toho, čo sme urobili, ponaučenie. _________________ riaditeľka Spojenej školy sv. Vincenta de Paul |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: utorok, 24. októbra 2006, 17:35 Téma: |
|
|
ano pani riaditelka . LEN SA CHCEM OPYTAT CI MOZE SKOLA VYHODIT ZIAKA A AK ANO TAK KTO O TOM ROZHODUJE.CI LEN RIADITEL ALEBO AJ UCITELKSJY ZBOR?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hosť fóra
|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 6:57 Téma: |
|
|
| Rudiger napísal(a): | | CI MOZE SKOLA VYHODIT ZIAKA |
Milý Rudiger!
Zatiaľ nevieš "čítať medzi riadkami". |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayko789 adept(ka) fóra

|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 15:14 Téma: BAGINOVA |
|
|
ALE LUDIA CO STE VSETCI TAKY NERVOZNY ? VED SOM NIKOHO NEURAZIL NIC SOM NEPOSKODIL TAK POTO? CO MYSLIM ZE CLOVEK KTORY ROZBIJA TABULE NEMOZE BYT .... ALE NIC LEBO.......... A CAUKO  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 16:39 Téma: Re: BAGINOVA |
|
|
| mayko789 napísal(a): | | CO MYSLIM ZE CLOVEK KTORY ROZBIJA TABULE NEMOZE BYT .... ALE NIC LEBO.......... |
Co su tie ... Dopovedz svoju myslienku Mayko789.Co bojis sa niekoho? Ked ano tak napis ako host fora . |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayko789 adept(ka) fóra

|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 19:59 Téma: |
|
|
rudo to su bodky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rudiger štamgast fóra

|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 20:07 Téma: |
|
|
Mayko ja viem Ale mna strasne velmi zaujima kto si. Vestci vedia ze ja som rudo a kto si ty? Alebo chces ostat ako taky ..... v anonymite? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayko789 adept(ka) fóra

|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 20:13 Téma: |
|
|
ru do povec naco ti je moje meno co so mnou spravis ked ti poviem svoje meno
? ale povec pravdu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mayko789 adept(ka) fóra

|
Zaslané: streda, 25. októbra 2006, 21:25 Téma: Pani Riaditelka |
|
|
pani riaditelka je pravda ze ste malovala okna na skole a pritom ste nesli za Dcerou? 
Upravil(a) mayko789 – streda, 25. októbra 2006, 21:26 (1 raz opravený text) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|