Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
 
 PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Winterfresh – nový typ žuvačiek v školskej jedálni?

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Upútavky
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
rVdP
robot fóra


Na fóre od: 24. 7. 2006
Príspevkov: 179
Bydlisko: Bachova 4
Reputácia: 283.9
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: utorok, 3. októbra 2006, 21:19    Téma: Winterfresh – nový typ žuvačiek v školskej jedálni? Odpovedať s citátom

Vážená pani riaditeľka, vážený pán riaditeľ,

V tomto roku sme na jar podporili a pomohli zabezpečiť na stredných školách v Českej republike darčekovú akciu firmy Wrigley „Airwaves Active – Aktivuj svoju myseľ“, pri ktorej každý maturant dostal pri poslednom zvonení vtipný darčekový balíček – nový typ žuvačiek.

Táto akcia bola školami hodnotená veľmi pozitívne a pomohla sa rozhodnúť firme Wrigley rozšíriť svoju spoluprácu so školami pri ďalších podobných akciách a to i na školách v Slovenskej republike.

Chceli by sme preto Vašej škole pre Vašich študentov ponúknuť účasť v akcii „Winterfresh – istota ľadovo sviežeho dychu za všetkých okolností“, kedy každý študent dostane zdarma k obedu v školskej jedálni Vašej školy vzorkové balenie nového typu žuvačiek.

Malý darček – žuvačky – iste poteší každého študenta a dodá mu istotu sviežeho dychu pri kontakte s ostatnými študentmi i profesormi.

S celou akciou, ktorá je zdarma, nie sú spojené žiadne ďalšie podmienky. V prípade, že budete s realizáciou tejto akcie súhlasiť, stačí skontrolovať a doplniť údaje o Vašej škole v tomto emaile – NÁZOV ŠKOLY, ADRESA a POČET ŽIAKOV, ktorí sa stravujú v školskej jedálni – a uviesť MENO OSOBY, ktorá po doručení zásielky zabezpečí rozdanie vzorkových balení žuvačiek študentom pri obede v školskej jedálni. Email spolu s pôvodným textom a skontrolovanými a doplnenými údajmi zašlite prosím späť na našu emailovú adresu.

Vzhľadom k náročnosti organizačného zabezpečenia celej akcie VÁS PROSÍM O SKORÚ ODPOVEĎ NA TENTO EMAIL, NAJNESKORŠIE VŠAK DO ŠTVRTKA 5. OKTÓBRA 2006.

Poštová zásielka so vzorkovými balíčkami žuvačiek pre Vašich študentov Vám bude zaslaná poštou v dobe od 9. októbra 2006 do 14. októbra 2006.

Pokiaľ potrebujete ďalšie informácie, obráťte sa prosím na pani Janu Vernerovú, ktorá zabezpečuje celú akciu, číslo mobilu +420 606 602 365 alebo dotazom na našu emailovú adresu.

Prajem Vám príjemný deň,

Jiří Verner
ICT koordinátor
Únie školských asociácií CZESHA
jiri.verner@czesha.cz
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
hosť fóra







PríspevokZaslané: utorok, 3. októbra 2006, 22:34    Téma: Re: Winterfresh–nový typ žuvačiek v školskej jedálni? Odpovedať s citátom

rVdP napísal(a):
Malý darček – žuvačky – iste poteší každého študenta a dodá mu istotu sviežeho dychu pri kontakte s ostatnými študentmi i profesormi.

Rehot Rehot Rehot Rehot Rehot

Smrad
Návrat hore
Zobraziť príspevky za predchádzajúce:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Upútavky Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy



SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB 2.0.20 © 2001, 2006 phpBB Group
© 2006–2009 vincentdepaul.sk / Fórum založené 1. apríla 2006