Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage

PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Náš bývalý zbor

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> IV.GA (2005/6)
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
ZuzkaSarki
elév(ka) fóra
elév(ka) fóra

Na fóre od: 5. 8. 2006
Príspevkov: 6

Reputácia: 82

PríspevokZaslané: streda, 27. septembra 2006, 21:53    Téma: Náš bývalý zbor Odpovedať s citátom

Čafte všetci moji milovaní exspolužiaci!

Ako? Sme rozlezení, čo? Chýbate mi, ale naša bývalá školička nám dopraje stretávať sa. Ako?
Napr. dnes som dostala e-mail od nášho bývalého profesora, že dobre spievame a, že naša škola organizuje nejaké prestížne strenutie európskych škôl a, že budú aj Sv. omše a, že citujem :
"Vasa mala spevacka skupina totiz patrila a stale patri medzi najlepsie komorne spevacke chramove zbory." (no toto stálo v mojej pošte.) Smiech a tak Vám teda dávam na známosť, dúfam, že sem občas kuknete (keď Vám školička chýba) a dúfam, že čítate a, že by sme teda mohli ísť im zaspievať bude to cez víkend od 20.,21.-22.10 a aspoň sa opäť stretneme... nemusia prísť len speváci, ale aspoň na jednu omšu, by nás mohlo prísť viac aj nespeváci Úsmev no a ak ste si to prečítali a povedali si : "Super nápad!" tak mi účasť potvrdte na mojej e-mailovej adrese : zuzkasarki@gmail.com a môžte aj volať na staré čísla.
Budem rada, ak Vás uvidím a budem rada, ak na nás naša exškola bude hrdá, že im robíme dobrú reklamu a pekne spievame Rehot A môžme získať aj takýto aplaus : Vlna (xixi)
Majte sa krásne a odpovede píšte aj sem, aspoň si to môžme čítať všetci Žmurk

Vaša Zuzu-Šarki

Upravil(a) ZuzkaSarki – štvrtok, 28. septembra 2006, 21:34 (1 raz opravený text)
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail MSN Messenger
Mária Švantnerová
riaditeľka školy
riaditeľka školy

Na fóre od: 24. 5. 2006
Príspevkov: 133

Reputácia: 630.6
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: štvrtok, 28. septembra 2006, 9:42    Téma: Odpovedať s citátom

Milá Zuzička,

vďaka za ochotu prísť a robiť aj naďalej dobré meno školy, napríklad tým, že prispejete k slávnostnému priebehu Eucharistie za prítomnosti riaditeľov cirkevných škôl z 27 štátov Európy združených v CEEC, čo je európske združenie katolíckych škôl, ktorého členom je aj Združenie katolíckych škôl Slovenska. Každý štát budú reprezentovať traja riaditelia.
Zasadnutie sa koná v hoteli Bratislava a v našom kostole budú sv. omše v piatok o 18. hod, v sobotu ráno o 7.00 a v nedeľu o 8.00, ktoré budú postupne celebrovať otec biskup- Baláž, Zvolenský a Tondra.

Teším sa na stretnutie s vami.

ZuzkaSarki
elév(ka) fóra
elév(ka) fóra

Na fóre od: 5. 8. 2006
Príspevkov: 6

Reputácia: 82

PríspevokZaslané: štvrtok, 28. septembra 2006, 21:33    Téma: Náš bývalý zbor Odpovedať s citátom

No pekne! Teším sa, že sa pekne zapájate... Ale dúfam, že sa pripojí aj časť zboru, tiež prosím, aby ste oslovili aj tretiakov, teda už štvrtákov, aj gitaristov, a tiež by som mala super nápad: Na Vianočnej akadémii sme spievali krásnu pesničku- Svetlo sveta a spievali a hrali ju aj žiaci z nižších ročníkov, či by ste ich nemohli nahovoriť, lebo ja dosť pochybujem, že sa pozbierame... Ale snáď.
Tak zatiaľ a majte sa krásne! Veľa šťastia!

Úsmev Zuzana Úsmev
Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail MSN Messenger
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Archív -> IV.GA (2005/6) Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy

SwiftBlue Theme created by BitByBit