Kliknite na logo a navštívte stránky Spojenej školy sv. Vincenta de Paul v Bratislave-Ružinove. Spojená škola sv. Vincenta de Paul
(Bratislava-Ružinov, Slovensko / Slovakia) – Diskusné fórum / Návrat na homepage
 
 PomocPomoc   VyhľadávanieVyhľadávanie   Zoznam návštevníkovZoznam návštevníkov   Skupiny návštevníkovSkupiny návštevníkov   Zaregistruj maZaregistruj ma 
 Moje nastaveniaMoje nastavenia   Súkromné správySúkromné správy   Prihlás maPrihlás ma 

Jazykové vyučovanie online (AJ, NJ, FJ)

 
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Upútavky
Zobraziť predošlú tému :: Zobraziť ďalšiu tému  
Autor Príspevok
rVdP
robot fóra


Na fóre od: 24. 7. 2006
Príspevkov: 179
Bydlisko: Bachova 4
Reputácia: 283.9
Hlasovania: 1

PríspevokZaslané: utorok, 26. septembra 2006, 12:48    Téma: Jazykové vyučovanie online (AJ, NJ, FJ) Odpovedať s citátom

Vazeni priatelia,

ponukame Vam moznost zakupenia licencii pre ziakov na online - jazykove vyucovanie. Ukazku vyukoveho materialu najdete na strankach www.zaskolou.cz, kam sa mozete na 3 dni prihlasit bezplatne cvicne ako student/ziak. Takouto registraciou sa k nicomu nezavazujete, mozete sa len oboznamit so systemom, ktory vas po troch dnoch opat automaticky odpoji a vas pristup sa zrusi.

Uvedeny system funguje uspesne v Ceskej republike, kde sa jeho prostrednictvom v skolach ucia deti doplnkovou online formou vsetky ucebne predmety. Aktualne je do neho zapojenych cca 170 000 ceskych uzivatelov. V podmienkach SR by sme radi rozbehli zatial len vyber z tohoto systemu, a sice vylucne vyuku jazykov. Vyucovaci blok cudzich jazykov - AJ, NJ a FRJ bude prelozeny do slovenciny. Slovenska verzia anglictiny a nemciny bude k dispozicii od 1.11.2006.

System, okrem uz vopred zadanych funkcii a nahrateho obsahu/ucebnic technicky zaroven umoznuje ucitelom tvorit vlastne cvicenia, testy, diktaty a pod. Takto vytvoreny vyukovy material budu moct skoly medzi sebou navzajom zdielat.

Licencie mozu byt hradene z projektov jazykovych laboratorii MS SR alebo vzdelavacich poukazov/jazykove kruzky - ci inych zdrojov.

Licencia na jedneho ziaka/viazana na meno, bude platna po dobu 1 roka, 24 hodin denne, t.j. ziaci, ktori maju pristup na internet i doma, mozu program vyuzivat na pripravu do skoly. Cena jednej licencie je 300.-Sk/osobu/rok a umoznuje pristup k vsetkym jazykom.

Licencia pre ucitela, v rovnakej sume, zaroven umozni pristup do ucitelskeho prostredia ako i do vsetkych ostatnych predmetov pristupnych len v ceskej verzii systemu "za skolou". Ucitelia tak budu moct cerpat material i zo vsetkych ostatnych vyucovacich predmetov.

K pouzivaniu programu Vam poskytneme uvodne zaskolenie.

Zavazne objednavky na zapojenie do systemu od 1.11. prijimame mailom do 10.10.2006, neskor bude moznost objednat si licencie i priebezne. Formular objednavky najdete v prilohe tohoto mailu. Vsetky mailove objednavky si zaroven overime telefonicky, budeme Vas teda kontaktovat.

V pripade akychkolvek otazok, ci nejasnosti, sa na nas prosim nevahajte obratit - na cisle 02/65423779 alebo emailovej adrese jsykorova@cfme.net.

Za nevyziadany alebo viackrat doruceny mail sa ospravedlnujeme a prajeme uspesny rok,

Jana Sykorova, projektovy manazer
Centrum moderneho vzdelavania (SK)
Prirodovedecka fakulta UK
840 00 Bratislava 4
02/65423779
jsykorova@cfme.net
www.cfme.net



Zavazna_objednavka_AJ-NJ.doc
 Komentár:

Stiahnuť
 Súbor:  Zavazna_objednavka_AJ-NJ.doc
 Veľkosť:  23.5 KB
 Stiahnuté:  528-krát


cennik.doc
 Komentár:

Stiahnuť
 Súbor:  cennik.doc
 Veľkosť:  22 KB
 Stiahnuté:  580-krát

Návrat hore
Ukáž informácie o autorovi Pošli súkromnú správu Pošli e-mail Ukáž webstránku autora
Zobraziť príspevky za predchádzajúce:   
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Fórum vdp.sk -> Upútavky Časy sú uvádzané v GMT +2 hodiny
Strana 1 z 1

 
Prejdi na:  
Nemôžeš tu založiť novú tému
Nemôžeš do tohto fóra posielať odpovede
Nemôžeš tu upravovať svoje príspevky
Nemôžeš tu vymazať svoje príspevky
Nemôžeš v tomto fóre hlasovať
Môžeš zasielať prílohy
Môžeš sťahovať prílohy



SwiftBlue Theme created by BitByBit
Powered by phpBB 2.0.20 © 2001, 2006 phpBB Group
© 2006–2009 vincentdepaul.sk / Fórum založené 1. apríla 2006